Kirja-arvio: Uusikuu

Kirjoittanut Nella - 2.5

Uusikuu on kyllä mielestäni koko sarjan huonoin osa. Tässä on vähän sama rakenne kuin Houkutuksessa, jossa loppua kohden alkoi juonikin vasta tiivistyä kunnolla. Tässä teoksessa vain on paljon tylsempi keskiosa, kun Bella on niin masentunut ja kaikki tuntuu menevän huonosti.

Luettuani kirjan pariin otteeseen, tykkään hyppiä kirjan keskiosassa eteenpäin jonkin verran ja odotan vain pääseväni lukemaan kirjan viimeisiä sivuja. Loppu on mielestäni paljon onnellisempi kuin kirja muuten ja tarina käykin vasta siinä vaiheessa kiinnostavammaksi.

Itse pidän periaatteessa Jacobista, mutta en oikein jaksa sitä kaikkea kolmiodraamaa, mitä tästä loppujen lopuksi syntyy. Edwardin ja Bellan suhde on vahva ja kaikkea, mutta Jacobin tunteet Bellaa kohtaan hankaloittavat asiaa paljon. 

Teosta ei kuitenkaan kannata jättää väliin, jos aikoo lukea koko sarjan. Ja tarina paranee taas seuraavissa osissa, ainakin omasta mielestäni. 

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Uusikuu

Stephenie Meyer Julkaistu: joulukuu 21, 2007
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiaurbaani fantasia, paranormaali romantiikka, nuoret
Avainsanat: elokuva, ihmissudet, vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Tiina Ohinmaa. Päällyksen suunnittelu: Gail Doobinin ja Sami Saramäki. Päällyksen valokuva: Roger Hagadone. Sidottu. WSOY-pokkari, 2010. Nidottu.

”Tuntui kuin olisin nähnyt hirveää painajaista, sellaista jossa täytyy juosta juoksemasta päästyään, keuhkot pakahtumaisillaan, eikä silti pääse eteenpäin niin lujaa kuin tahtoisi... Tämä ei kuitenkaan ollut unta, ja toisin kuin painajaisissani, en juossut oman henkeni ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Illallinen vampyyrin kanssaJäljitetty (Susiraja, #3)Aamunkoi (Houkutus, #4)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Houkutus (Houkutus, #1)
Paikalla 3 jäsentä ja 61 vierailijaa
rudi92, Fievre, Sj
Uusin jäsen: Ari Maunu
Jäseniä yhteensä: 9329