Kirja-arvio: Valittu

Kirjoittanut Jassu - 0.5

Yritin lukea tätä, kun aiemmat osat oli ihan suhteellisen kivoja luettavia. Kuitenkin jo heti alussa rupesi tökkimään päähenkilön suhtautuminen omiin ystäviinsä. Siis se kiittämättömyyden määrä ja ilkeät kommentit sulkuihin merkittyinä oli ihan liikaa. Huvittavaa, miten päähenkilöstä aiemmissa osissa tehtiin niin kilttiä ja hyväsydämistä, mutta kuitenkin se menee ja vehtaa "poikaystäviensä" selkien takana ja halveksuu ystäviään. Loppu tähän kirjaan tämän sarjan lukeminen. Harmi kyllä, koska tykkäsin kirjojen ympäristöstä ja ideasta.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Valittu

P. C. Cast, Kristin Cast Julkaistu: maaliskuu 16, 2011
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: vampyyrit

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Inka Parpola. Sidottu.

Nyt koetellaan vampyyritulokas Zoey Redbirdin luonteenlujuutta

Zoeyn paras ystävä Stevie Rae on muuttunut irvokkaaksi zombiksi, ja hänet täytyy pelastaa luisumasta lopullisesti pimeyden voimien valtaan.

Zoey ei tiedä, mitä tehdä. Salaisuutta ei voi kertoa muille Yön talon asukkaille. Juuri nyt etuoikeutettu asema jumalatar Nyksin valittuna tuntuu taakalta. Yksinäisimmällä hetkellä ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tuhkakaupunki (Varjojen kaupungit, #2)Isadella: Sydän murskana (Isadella, #2)Jäljitetty (Susiraja, #3)Kodittomat sielut (Intertwined, #1)Piinattu (Yön talo, #4)
Paikalla 1 jäsen ja 32 vierailijaa
Lukijatar
Uusin jäsen: Aki Määttä
Jäseniä yhteensä: 8798