Sodan myrskyt (Hopea #4) - Victoria Aveyard9

Kirja-arvio :: Sodan myrskyt

Kirjoittanut jp

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Odotus palkittiin ja sain kirjan käteeni eilen. Luin, suorastaan ahmin kirjan sisällön ja tänään kirja loppui, vaikka yritin hidastaa etenemistä loppua kohden.

Loppu ei koskaan ole helppo osa. Varsinkin tässä sarjassa, olisin voinut pyytää jatkoa loputtomiin. Kirjan loppu oli mieleen painuvat sillä se ei luvannut olevansa onnellinen vaan se oli surullinen omalla tavallaan. Toivoin jotain toiveikkaampaa lopulta. 

Mutta. Loppuhan on vasta alkua. Jos kirjassa ei lukisi että se on päättöosa, voisin kuvitella lisää jatkoa. 

Kirjojen hahmot olivat tietenkin yhtä ihania kuin aina;) 

Puolikas tähti pois lopun takia.

Minä palaan vielä.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Sodan myrskyt

Alkuteos ilmestynyt 2018. Suomentanut Jussi Korhonen. Kansi: Sanna-Reeta Meilahti. Sidottu.

HUIKEAN FANTASIASARJAN PÄÄTÖSOSA!

Victoria Aveyardin mykistävän hienon fantasiasarjan päätösosassa Maren on hyväksyttävä kohtalonsa ja otettava kaikki irti voimistaan, sillä kaikkia koetellaan, mutta kaikki eivät selviä hengissä.

Mare murtui, kun Cal petti hänen luottamuksensa. Nyt hän on päättänyt suojella itseään ja kaltaisiaan uusverisiä tuhoamalla lopullisesti Nortan hopeisen kuningaskunnan. Ja aivan ensimmäiseksi hän on päättänyt tuhota julman kuninkaan, Mavenin.

Sodassa liittolaiset ovat kuitenkin välttämättömiä. Ennen kuin punaisten kapinalla voi olla menestymisen mahdollisuuksia Maren on liittouduttava sen veljen kanssa, joka mursi hänen sydämensä voidakseen tuhota veljen, joka melkein tuhosi hänet. Calin hopeiset liittolaiset ja Maren purppurakaarti ovat vaikuttava sotajoukko.

Mavenin pakkomielle saada Mare taas omakseen on kuitenkin niin voimakas, että hän on valmis tuhoamaan kaiken saadakseen tahtonsa läpi. Sota tekee tuloaan ja kaikki, jonka puolesta Mare on taistellut, on vaarassa. Riittääkö voitto kaatamaan hopeisten kuningaskunnat vai vaikeneeko salamatyttö lopullisesti?