Kirja-arvio: Valenda

Kirjoittanut rudi92 - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Tätä kirjaa olen odottanut jo pitkään vesi kielellä, ja nyt sen sain viimein aloitettua kaikkien kiireideni ohessa. Ja kun kerran sen oli aloittanut, niin eihän siinä lukemisessa mennyt kuin pari päivää.

Valendahan on siinä erilainen toinen osa, että siinä on toisen ihmisen näkökulmasta. Ensimmäisen osan Scarlett jää ihan sivuhahmoksi, samoin hänen rakastettunsa Julian. Tella, joka oli ensimmäisessä osassa sivuhahmo, on nyt tässä päähenkilö, ja hyvä sellainen onkin. Oli ihanaa, että Tella oli selkeästi omanlaisensa, eikä hänen näkökulmansa ollut samanlaista kuin siskonsa. Pidin myös Dantesta, hänkin oli erilainen, mitä Julian. Vaikka hän olikin samantyylinen paha poika, kuin Julian, niin se oli toisenlaista. Hän oli jotenkin "pahempi" poika.

Oli upeaa, että lopussa Legend esiteltiin, vaikka olinkin hieman pettynyt. Olisi ollut upeaa, jos tämä oli ollut joku toinen, vielä ennestään tuntematon lukijoille. Toisaalta, en usko, että Legendin henkiköllisyys nyt mikään maatakaatava asia ole. 

Valenda on mahtava jatko-osa aivan ihanalle kirjasarjalle, ja odotan innokkaasti sarjan kolmatta osaa.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Valenda

Stephanie Garber Julkaistu: syyskuu 26, 2018
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2018. Suomentanut Kaisa Kattelus. Kartta: Rhys Davies. Alkuperäiskansi: Erin Fitzsimmons ja Ray Shappell. Sidottu, kansipaperi.

Tervetuloa takaisin Caravalin pelimaailmaan!

Stephanie Garberin rajaton mielikuvitus avaa jälleen portit maagiseen peliin, jota Caravalin jatko-osassa pelataan keisarikunnan pääkaupungin kaduilla ja palatseissa.

Donatella Dragna sai pelastettua sisarensa Scarlettin järjestetyltä avioliitolta, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rautakuningas (Rauta-saaga, #1)Loputtomasti (Paranormaali, #3)Varjojen kaupungit I–IIIPaimenen kruunu (Kiekkomaailma (nuortenkirjat), #6)Safiirinsini (Rakkaus ei katso aikaa, #2)
Paikalla 50 vierailijaa
Uusin jäsen: Ekoa
Jäseniä yhteensä: 9552