Kirja-arvio: Kuohuva maailma

Kirjoittanut Nella - 3.5

Kirjan tarina itsessään on mielenkiintoinen ja raikas, mutta Mintie Dasin tapa kirjoittaa ja tuoda asioita esille on hieman omituinen. Juoni on selvästi nuorille suunnattu, mutta kerrontatapa tuntuu paljon pienemmille kirjoitetulta. Tarinan päähenkilöt ovat välillä todella taitavia ja rohkeita, mutta toisinaan he vaikuttavat erittäin kokemattomilta. Kirjan kirjoitustyyli tuntuu hieman amatöörimäiseltä, mutta muuten tarina on kiinnostava ja jopa melko koukuttava. Kirja ansaitsee kyllä vähintään kolme tähteä, vaikkei se aivan suosikkeihini kuulukaan.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Kuohuva maailma

Mintie Das Julkaistu: helmikuu 11, 2016
Tyyppi: muu fiktio
Tyylit: historia, romantiikka, jännitys, nuoret, seikkailu
Avainsanat: meriseikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Marja Helanen. Sidottu, kansipaperi.

Nämä tytöt valloittavat valtameret!

Storm Sisters on historiallisia tapahtumapaikkoja kiehtovine tuoksuineen, väreineen ja tunnelmineen – kuohuva valtameri ja sitä seilaavat purjealukset – vauhdikasta kerrontaa, joka vie mukanaan – sekä pitelemättömät tyttöpäähenkilöt, jotka ovat kuin suoraan nykyajasta. Tästä seikkailu alkaa!

Charlie, Sadie, Liu, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Rimpisuon usvapatsasKolmastoista vieras (David & Larissa, #2)Musta kuin eebenpuu (Lumikki-trilogia, #3)Kylmä tähti (Viisi vartijaa, #2)Kauhujen saari (David & Larissa, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 34 vierailijaa
Lyyskis
Uusin jäsen: Spaced_out
Jäseniä yhteensä: 9319