Kirja-arvio: Seleesian näkijä

Kirjoittanut Velma - 4.0

Pidin tästä vähän enempi kuin ensimmäisestä osasta, tässä oli jo päästy eri tavalla vauhtiin ja tyyli alkoi tuntua paremmalta. Ensimmäisen osan kohdalla oli olo, että tarina olisi kannattanut tiivistää yhteen kirjaan, mutta tässä ei enää  niin selkeästi tuntunut samalta ja lopullisesti sitä voi arvoida vasta viimeisen kirjan lukemisen jälkeen. Tämä ei myöskään tuntunut siltä, että kyseessä olisi vain joku väliosa trilogian alun ja lopun keskellä, vaan ihan itsenäiseltä kirjalta. 

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Seleesian näkijä

Erika Vik Julkaistu: heinäkuu 28, 2017
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, steampunk
Avainsanat: kotimainen

Kansi ja kartta: Erika Vik. Sidottu, kansipaperi.

Corildon ja Aleia ovat saapuneet Seleesiaan selvittääkseen, kuinka Aleiassa olevan lumouksen saisi purettua. Corildonin menneisyys ei jätä miestä rauhaan. Tapahtumia varjostaa Seleesian sisäpoliittinen kuohunta, sillä villit huhut kuiskivat tulilinnuista, jotka karkotettiin puoli vuosisataa sitten. Toisaalla Esme koettaa suojella elämänsä suurinta rakkautta ja pitää Mateon hengissä. Ihmisten maailmassa valmistellaan ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kerjäläisprinsessa (Gigi ja Henry, #1)LanganpäitäSusikuningatar (Gigi ja Henry, #3)Nefrin tytär (Kaksosauringot, #3)Hän sanoi nimekseen Aleia (Kaksosauringot, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 24 vierailijaa
Lyyskis
Uusin jäsen: sulavsalim
Jäseniä yhteensä: 9559