Kirja on yksi parhaita joita olen koskaan lukenut! Olen lukenut koko sarjan jo useampaan kertaan enkä usko, että voisin kyllästyä siihen koskaan. Ensimmäinen osa on vieläpä suosikkini kaikista osista, se on jotenkin niin kotoisa. Koko Harry Potter -sarja on aivan mahtava ja tämän parempaa aloitusta ei kyllä saisi millään. Kirjan teksti, tarina ja hahmot ovat kaikki hienosti luotu ja kokonaisuus on aivan täydellinen.

Teksti on viihdyttävää, todella monipuolista ja aivan upeasti luotua. Se on välillä humoristista ja toisinaan taas erittäin järkevää ja asiallista.

Juoni taas on todellinen klassikko. Koko kirja on täynnä pienen pieniäkin yksityiskohtia, jotka ovat oleellisia myöhemmin sarjassa. J. K. Rowling on oikea taikuri kirjailijoiden maailmassa. Teoksen juoni on viihdyttävä ja itse rakastan sitä aivan suunnattomasti. Tarinan rakenteessa on jonkin verran perinteistä vivahdetta, mutta se on kuitenkin aivan omaa luokkaansa. Voisin kirjoittaa tästäkin aiheesta monta sivullista, mutta sanon vain yksinkertaisesti: tarina on täydellinen.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Harry Potter ja viisasten kivi

J. K. Rowling Julkaistu: syyskuu 28, 1998
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: elokuva, mythopoeic-palkinto

Alkuteos ilmestynyt 1997. Suomentanut Jaana Kapari. Kannen kuvat: Mika Launis. Sidottu. Nidottu laitos 2011. Jim Kayn kuvittama laitos ilmestyy 6.10.2015.

Nestlé Smarties Book Prize 1997 Gold Medal 9–11 years, FCBG Children's Book Award 1997, Birmingham Cable Children's Book Award 1997, Young Telegraph Paperback of the Year 1998, British Book Awards 1997 Children's Book of the Year, Sheffield Children's Book Award 1998, valittu American Library Association's 100 Best ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuolleiden laiva (Magnus Chase, #3)Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)Perillinen (Perillinen, #4)Stravaganza: Salaisuuksien kaupunki (Stravaganza, #4)Pimeän käskyläiset (Viisi vartijaa, #3)
Paikalla 38 vierailijaa
Uusin jäsen: Susa Leppänen
Jäseniä yhteensä: 8664