Alussa en ollut varma pitäisinkö tästä kirjasta ollenkaan. Ilahduin kuitenkin positiivisesti jatkaessani lukemista. Maria V.Snyder sai tarinan tuntumaan elävältä ja ajattomalta. Yelena oli mielenkiintoinen hahmo, johon kiinnyin nopeasti ensimmäisten aukeamien lomassa. Pidin siitä, ettei tarina paljastanut missään kohtaa liikaa vaan juuri sopivasti. Kiinnostus pysyi yllä koko kirjan ajan ja haluan ehdottomasti lukea seuraavan oisan pian! Valekista ei meinannut saada selkoa, mutta lopussa hänestä oli jo muodostunut myrkyllisen terävä kuva mieleeni. Kokonaisuudessaan Myrkyn oppitunit oli miellyttävää ja uudenmakuista luettavaa.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Myrkyn oppitunnit

Maria V. Snyder Julkaistu: helmikuu 1, 2013
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Eeva Parviainen. Nidottu.

Yelena koulutetaan maistajaksi suojelemaan Komentajaa myrkyttämiseltä. Valek, Komentajan päävakooja, kouluttaa Yelenan, joka ei olekaan ihan tavallinen maistaja. Hän on orpokodin kasvatti, rajan toiselta puolelta, murhan tunnustanut nainen, jolla on akrobaattisia ja yliluonnollisia taitoja. Sitia ja Ixia ovat kaksi valtakuntaa, joiden välinen raja on tarkoin vartioitu. Valek on uskollinen komentajalleen, mutta onko ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kuolemansynti (Jääkansan tarina, #5)Yöltä riistettyVoro: Tulikiven armeija (Voro, #2)Jäähisten mahti (Patalakkikansa, #2)Vastarinta (Idhunin kronikat, #1)
Paikalla 59 vierailijaa
Uusin jäsen: Jeesuskello_
Jäseniä yhteensä: 9739