Kirja-arvio: Tulen perillinen

Kirjoittanut Linnunlento - 5.0

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Tähän mennessä sarjan paras osa, todella koukuttava! Kirja alkaa hitaalla tempolla mutta pääsee pian vauhtiin, ja koko sarjan juoni saavuttaa lopulta tärkeän käännekohdan. Päähahmot toimivat tällä kertaa erillään toisistaan, ja Celanena on uudessa maailmassa. Pidin uudesta maailmasta, se on kaunis mutta myös vaarallinen, ja taikuuskin toimii siellä!

Uusia kiinnostavia hahmoja oli monta, mutta lempparikseni nousi tällä kertaa ”pahishahmo” Manon. Manon oli julma noita, mutta myös vahva naishahmo ja ehkä hän jopa tekee vielä parannuksen...? Manonin luvuista teki mielenkiintoisen myös lohikäärmeet :D

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Tulen perillinen

Sarah J. Maas Julkaistu: heinäkuu 13, 2018
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret
Avainsanat: lohikäärmeet, noidat

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Sarianna Silvonen. Kartta: Kelly de Groot. Kannen kuvitus: Alessandro Taini. Sidottu, kansipaperi.

HÄN OLI TUHKAN JA TULEN PERILLINEN, EIKÄ HÄN KUMARTAISI KETÄÄN.

Celaena Sardothien on selvinnyt hurjista taisteluista ja musertavista suruista. Hän on kuitenkin joutunut maksamaan siitä sanoinkuvaamattoman hinnan. Nyt hän taistelee murheen murtamana omaa sisäistä tyhjyyttään vastaan.

Kaiken pimeyden keskellä Celaenasta on ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pedon luolasto (Deltoran vyö, #6)Kultaisen lohikäärmeen valtakunta (Petojen kaupunki, #2)Stravaganza: Tähtien kaupunki (Stravaganza, #2)Gregor ja Alismaan vitsaus (Alismaan tarinat, #3)Pahan jälkeläinen (Redwallin taru, #8)
Paikalla 1 jäsen ja 48 vierailijaa
Fievre
Uusin jäsen: Alona El Bermawey
Jäseniä yhteensä: 8875