Kirja-arvio: Torakin merkki

Kirjoittanut Pennywere - 4.0

Kirja oli simppeli jatko Torakin seikkailuille. Yksinkertaisesti sanottuna juoni oli, että Torak karkoitettiin ja hän koettaa selviytyä. Renn tulee Balen kanssa etsimään häntä, ja sitten tehdään vähän sellaista ja tälläistä ja lopulta Torak pääsee takaisin Korppien pariin ja lisää asioita on taas selvinnyt. Kirja on hyvin yksinkertainen, mutta silti se oli mukava lukukokemus. Ei ollut niin paljoa sellaista tunnelmaa kuin esim. Henkivaeltajassa, mutta kyllä tämä on yhtä hyvä kirja kuin muutkin sarjassa. Ostaisin omaksi.=)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Torakin merkki

Michelle Paver Julkaistu: elokuu 16, 2008
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiahistoriallinen fantasia, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestynyt 2007. Suomentanut Tarja Rouhiainen. Sidottu.

Muinainen pimeys -sarjan neljäs kirja mullistaa Torakin elämän.

Torakia painaa kauhea salaisuus. Pohjan perukoilla hänet on pakotettu ottamaan rintaansa sielunsyöjien vihattu merkki, eikä hän tiedä, kuinka kertoisi siitä ystävilleen. Torakin kiusanhenki Aki sysää lopulta liikkeelle onnettomien tapausten sarjan, joka johtaa klaanien armottomaan tuomioon. Torak karkotetaan, ja ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Lumottu lehmus (Tuomas Karhumieli ja Anni Unennäkijä - trilogia, #3)Liekehtivä leijona (Pronssisoturit, #2)Veriveljen vala (Muinainen pimeys, #5)Delfiinin saari (Pronssisoturit, #1)Haukansilmä (Pronssisoturit, #3)
Paikalla 2 jäsentä ja 65 vierailijaa
Fievre, Pisania
Uusin jäsen: fiona
Jäseniä yhteensä: 9325