Mahtava kirja! Tämä sarja tuntuu vain paranevan mitä pidemmälle se kulkee. Sarja alkoi nälkäpelimäisellä selvitymiskamppailulla ja nyt on kasvanut eeppiseksi kuin Game of thrones. Päähenkilön nimen vaihtuminen edellisestä kirjasta oli erikoista, mutta Celaena vaikuttikin jo ensimmäisessä kirjassa tekaistulta nimeltä. Aelin on kehittynyt hahmona paljon, mistä saa kiittää kolmannen osan matkaa Wendlyniin ja Rowania. Aelin tuntuu paljon inhimillisemmältä kuin ensimmäisessä osassa.

Manon ja Elide ovat ihania hahmoja! Manon on niin vahva ja on hienoa seurata miten hän muuttuu hivenen lempeämmäksi. Elideä tekisi mieli halata ja hän on ihanan viisas.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Varjojen kuningatar

Sarah J. Maas Julkaistu: helmikuu 14, 2019
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret
Avainsanat: lohikäärmeet, noidat

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Sarianna Silvonen. Kartta: Kelly de Groot. Kannen kuvitus: Alessandro Taini. Sidottu, kansipaperi.

SOTA ON ALKAMASSA.
KAIKKI HEISTÄ EIVÄT EHKÄ SELVIÄ SIITÄ.

Celaena Sardothienilta on riistetty kaikki mitä hän rakastaa. Mutta nyt hän palaa hakemaan kostoa, pelastamaan ennen niin loistokkaan valtakuntansa ja kohtaamaan menneisyytensä haamut.

Hän on ottanut haltuun oikeutetun paikkansa valtaistuinpelissä Aelin ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Salaperäinen veitsi (Universumien tomu, #2)Mitä puut tekevät elokuussaPimeän käskyläiset (Viisi vartijaa, #3)Mestarin kosto (W.A.R.P., #3)Veritaika
Paikalla 2 jäsentä ja 59 vierailijaa
FreakyMike, Sanna Korhonen
Uusin jäsen: Sanna Korhonen
Jäseniä yhteensä: 8867