Kirja-arvio: Verivartio

Kirjoittanut Eero Ruokolainen - 4.0

 

Verivartio jatkaa Käärmetanssijassa alkanutta Nejahin tarinaa, tällä kertaa maailman suurimman kaupungin slummeissa ja palatseissa. Pulaan joutunut ystävä saa Nejahin sotkeutumaan ylhäisaatelin valtapeleihin, joissa juonet ovat monimutkaisia, henki on halpa ja mikään ei ole sitä miltä näyttää.

Kirjoittajalla on selkeä visio fantasiamaailmasta, jonka hän maalaa lukijansa eteen taidokkaasti. Kerronta on sujuvaa, maailmankuvaus elävää ja kekseliästä, dialogi kaurismäkeläistä ja toiminta raakaa ja rujoa. Väkivaltaa ei kaunistella, mutta sillä ei myöskään mässäillä. 

Jos jotain negatiivista haluaa sanoa, niin toisin kuin Käärmetanssija, niin Verivartio ei seiso omillaan, vaan tarina jää kesken ja jatko-osaa odottamaan. Ja niin jään minäkin, sen verran hyvä lukukokemus Verivartio oli.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Verivartio

Ville Vuorela Julkaistu: heinäkuu 8, 2019
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiamiekka ja magia
Avainsanat: kotimainen

Kansi ja kuvat: Petri Hiltunen. Sidottu.

Nejah Käärmetanssijan tarina jatkuu!

Arpien kirjoma, mutta aina ketterä neito valitsee tuskien tien pelastaakseen ystävänsä. Jokainen askel vie hänet yhä syvemmälle hovijuonittelun, salaliittojen ja kuninkaiden suuren pelin sokkeloon, jossa ratkaistaan kokonaisten valtakuntien kohtaloita. 

Ville Vuorela on pitkän linjan pelisuunnittelija ja roolipelikirjailija, joka tuntee Jaconian fantasiamaisemat ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Kainoan musta linna (Aavetaajuus-kirjat, #5)Koston kukkulatKäärmetanssijaKahden maailman seikkailijatKirotun maan ritari
Paikalla 2 jäsentä ja 49 vierailijaa
Salka, Wanda
Uusin jäsen: Sari Kalliokangas
Jäseniä yhteensä: 9373