Kirja-arvio: Rajalla

Kirjoittanut _kirjakeiju_ - 2.0

Kiellettyä rakkautta tulevaisuuden yhteiskunnasssa, mitäpä sitä muuta tästä kirjasta sanoisi. =) Aivan oli luettavissa, ei nyt uusi lemppari, mutta kylllä tämän luki. Minua tosin ärsytti runouden ottaminen mukaan joka käänteessä. Tuli aivan Ylpeyden ja ennakkoluulon tanssiaiskeskustelu mieleen. Tässä keskustelussa Elisabethin äiti kehuu Janea je kertoo seurueelle, miten tämä jo nuorena tyttönä melkein pääsi naisimiin. Äiti kertoo miehen kirjoittaneen tytölle joitakin kauniita säkeitä. Siihen Elisabeth toteaa, että se tappoikin sen rakkauden. Olen aivan samaa mieltä! Liika imelä ällöily runoudella ei ole romanttista!

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Rajalla

Ally Condie Julkaistu: toukokuu 29, 2012
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Kaisa Kattelus. Sidottu, kansipaperi.

Vaikuttavan trilogian odotettu toinen osa jatkaa tulevaisuuden yhteiskuntaan sijoittuvaa kiehtovaa tarinaa. Cassia matkaa ulkoprovinsseihin etsimään Ky'ta, mutta tämä on karannut ja jättänyt jälkeensä vain muutamia vihjeitä. Etsintäretkellään Cassia kohtaa uusia ystäviä ja liittolaisia ja joutuu kyseenalaistamaan kaiken mihin siihen asti on uskonut.

Yhteiskunnan unelmapoika Xanderkaan ei ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Valinta (Valinta-sarja, #1)Nälkäpeli: Matkijanärhi (Nälkäpeli, #3)Poltettu maa (Maze Runner, #2)Eliitti (Valinta-sarja, #2)Perijätär (Valinta-sarja, #4)
Paikalla 1 jäsen ja 41 vierailijaa
Rinja
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455