Kirja-arvio: Callandor

Kirjoittanut Sa Arctos - 5.0

Robert Jordan: Callandor *****/***** Enemmän tai vähemmän vakavasti Ajan Pyörään koukuttuneena maltoin tuskin odottaa saavani käsiini Callandorin. Callandor on jatkoa Tornin salaisuudelle, joka sekin on mukaansatempaava ja valtavan hieno kirja. Kirjasarjaa on hieman tökeröä aloittaa keskeltä ja Callandor vaatiikin, että lukija on perillä aikaisempien osien tapahtumista. Rand al'Thor on jäänyt hieman taka-alalle muutamassa aikaisemmassa kirjassa ja Callandorissakin seurataan lähinnä Randin ystävien vaiheita ja edesottamuksia. Eräs aiemmista osista tuttu hahmokin tekee jonkinasteisen comebackin. Kirjan tapahtumat etenevät nopeasti ja mukaansatempaavan kerronnan imaisemana tuskin maltoin laskea teosta käsistä. Kaiken lisäksi Callandorin upea kansitaide ja ylväs nimi tekevät kirjasta itsestään upean esineen.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Callandor

Robert Jordan Julkaistu: 1999
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia

Alkuteos ilmestynyt 1991. Suomennos sisältää alkuteoksen luvut 30–56. Suomentanut Marja Sinkkonen. Kartta: Thomas Canty. Päällys: Ciruelo Cabral. Sidottu.

Hugo-palkintoehdokas 2014 (koko sarja).

Ajan Pyörä pyörii vääjäämättä, ja aikakaudet seuraavat toisiaan. Vain myyttiset sankarit ovat ikuisia...

Tearin Kallion sydämeksi kutsutussa kammiossa säilytetään ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tuulien koti (Vuorileijonan varjo, #8)Taian oppitunnit (Yelena Zaltana, #2)Savuvarkaat (Savuvarkaat, #1)Myrkyn oppitunnit (Yelena Zaltana, #1)Taistelun myrskyt (Throne of Glass, #5)
Paikalla 1 jäsen ja 36 vierailijaa
Fievre
Uusin jäsen: Ilona
Jäseniä yhteensä: 9574