Kirja on kiinnostava ja mukaansatempaava, mutta juoni on osittain aika epäjohdonmukainen ja hyppelevä. Vaikka Emmalla on ollut huimia ideoita, totetutus on paikoittain kömpelöä. Henkilöt eivät tunnu olevan aivan mustavalkoisia, mutta heidän taustansa jää kovin heiveröiseksi. Maree ja hänen ystävänsä ovat kuin irrallaan kertomuksesta, joka on itsekin aika heikolla alustalla. Kirja on nopeasti luettava ja viihdyttävä, mutta kirjailijan kokemattomuus näkyi harmittavan usein. Kirjasta ei saa paljoa irti, mutta mukavaksi alkuruuaksi se kelpoo erinomaisesti. Kirja loppuu sen verran kutkuttavasti, että jatkokin täytyy lukea. :)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: lohikäärmeet

Alkuteos ilmestynyt 2004. Suomentanut Kimmo Lilja. Sidottu.

Caroline O'Nearn on ihan tavallinen koulutyttö. Vähitellen Lohikäärmeenkesyttäjät-tietokonepeli imaisee hänet kuitenkin täysin mukaansa. Caroline ei voi enää pitää näppejään irti kannettavasta tietokoneestaan. Lopulta hän on täysin samastunut Maree-nimiseen pelihahmoonsa. Hänestä ja Samantha-lohikäärmeestä tulee koko pelin vahvin parivaljakko, jonka tehtäväksi tulee lähteä taisteluun ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tamin tulikoe (Lohikäärmeratsastaja, #2)Liekki (Liekki-trilogia, #1)Lohikäärmeet (Talon-saaga, #1)Tam kerjäläispoika (Lohikäärmeratsastaja, #1)Brisingr (Perillinen, #3)
Paikalla 60 vierailijaa
Uusin jäsen: Lauri
Jäseniä yhteensä: 8547