Kirja-arvio: Jumalattaren valittu

Kirjoittanut rudi92 - 4.5

Jumalattaren valittu on erinomainen kirja. Teksti on sujuvaa ja toiminnantäyteistä, eikä tylsiä hetkiä ole lainkaan. Shannon on hyvä päähahmo, vaikkei kauhean helposti samaistuttava olekaan. ClanFintan on upea hahmo ja hänen ja Shannonin välinen romanssi oli todella mukava. Ainoa asia, mikä hieman häiritsi, ja jonka takia en voi antaa täysiä viittä tähteä, on se kuinka nopeasti Shannon rakastui ClanFintaniin. Se tapahtui ihan muutamassa sivussa ja sen jälkeen puhuttiin elämää suuremmasta rakkaudesta. Sinänsä näin suomalaisena se tuntuu aika oudolta.

Mutta jos tuota seikkaa ei oteta huomioon, niin kirja on melkeinpä täydellinen. Se on erilainen, päähahmot ovat upeita, ja mikä tärkeintä, siinä on kunnon juoni. 

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Jumalattaren valittu

P. C. Cast Julkaistu: marraskuu 17, 2010
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Huonolta vitsiltä tuntunut uni onkin täyttä totta. Jumalatar on valinnut hänet toiseen maailmaan.

Englanninopettaja Shannon Parker ihastuu huutokaupassa maljakkoon, jossa on kuva kelttiläisestä hevostenjumalan ylipapittaresta Eponasta. Itse asiassa hän ei vain ihastu maljakkoon, vaan tuntee sisältä kumpuavaa pakkoa saada se, sillä kuvassa on hän itse.

Ukkosmyrskyn jälkeen ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Hämärän syleily (Yön siivet, #6)Lumottu metsä (Noitakronikat, #4)Pahan veren valtakunta (Sookie Stackhouse, #7)Lohikäärmeet (Talon-saaga, #1)Ikuinen rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #2)
Paikalla 3 jäsentä ja 37 vierailijaa
LordStenhammar, HUHHII, punnort
Uusin jäsen: Sari Kalliokangas
Jäseniä yhteensä: 9373