Kirja-arvio: Ainoa

Kirjoittanut rudi92 - 5.0

Ainoa on hyvä päätös varsinaiselle Valinta-sarjalle. Sillä mielestäni sarjan neljäs ja viides osat ovat enemminkin itsenäisiä jatko-osia, kuin täysiä jatko-osia. Mutta niin, asiahan ei nyt tähän liity. Mielestäni Valinta-sarja on hyvä ja koukuttava, siinä on mukavasti romantiikkaa ja jännitystä sekä hahmot ovat ihan kivoja. America ja Maxon ovat hyviä hahmoja, ja heillä on hieno kemia. Aspenista en pitänyt koko sarjan aikana, mutta onneksi hän ei päätynyt uudelleen American kanssa yhteen.

En ole varma, aionko lukea sarjan kaksi viimeistä osaa, koska pelkään hieman, että kirjan tapahtumat alkavat toistaa itseään. Sukupuolet menevät vain toisin päin, mutta muuten idea on sama. Voi olla, että luen Perijätär-kirjan, mutta en ainakaan pidä sen hankkimisen kanssa mitään kiirettä.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Ainoa

Kiera Cass Julkaistu: tammikuu 23, 2017
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifidystopia, romantiikka, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2014. Suomentanut Laura Haavisto. Nidottu.

35 tyttöä osallistui Valintaan, vain yksi voi voittaa.

On tullut aika kruunata voittaja.

Kun America kutsuttiin mukaan Valintaan, hän ei koskaan kuvitellut pääsevänsä lähelle kruunua – tai prinssi Maxonin sydäntä. Kilpailun lähestyessä loppuaan ja palatsin muurien ulkopuolelta tulevien uhkien käydessä yhä säälimättömämmiksi, America kuitenkin ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Eliitti (Valinta-sarja, #2)Valinta (Valinta-sarja, #1)Pimeä sydän (Mystic City, #2)Perijätär (Valinta-sarja, #4)Salatun voiman kaupunki (Mystic City, #1)
Paikalla 1 jäsen ja 55 vierailijaa
MARGO
Uusin jäsen: Suvi Ukkonen
Jäseniä yhteensä: 8873