Kirja-arvio: Taikavaras

Kirjoittanut Xariel - 4.0

Taikavaras on ihan viihdyttävää fantasiaa. Varas päähenkilönä ei ole mitenkään uutta, mutta tarinasta löytyi positiivisia puoliakin, sekä juonesta että muista tapahtumista. Maailma jäi hieman toispuoliseksi, samoin osa henkilöistä. Toisaalta taikuuden olemus oli kuvattu minusta oivaltavasti. Ei välttämättä uudenlaisesti, mutta kohtalaisen oivaltavasti ja mukavalla tavalla. Henkilöistä Conn oli päähenkilö, ja kohtalaisen uskottava siinä. Pihlavakin kelpasi, mutta jotenkin Ikimyksen sisin jää aikalailla piiloon. Pahan ja hyvän jako on selkeä, pahta ovat pahoja ja hyvät hyviä. Tarinan kerronta oli mukavasti jätetty osin ikimyksen päiäkirjasivujen varaan. Ne oli toteutettu hienosti, siitä suuri plussa. Nuortenfantasiaa, mutta ei läheskään surkeinta osastoa. :)
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Taikavaras

Sarah Prineas Julkaistu: syyskuu 18, 2008
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret, seikkailu

Alkuteos ilmestyy 2008. Suomentanut Kaisa Kattelus. Kuvitus ja kannen kuvat: Antonio Javier Caparo. Sidottu, kansipaperi.

Älä koskaan varasta velholta! Seuraukset voivat olla arvaamattomat...

Connin olisi pitänyt kaatua kuolleena maahan siinä siunaamassa kun hän nappasi Ikimys Liiholasin velhokiven tämän taskusta. Mutta jostain syystä niin ei käynytkään. Ja se herätti neuvosmaagi Ikimyksen mielenkiinnon.

Velmusta taskuvarkaasta tulee velhon ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mimirin lähde (Matka Asgårdiin, #2)Punainen pyramidi (Kanen aikakirjat, #1)Gregor ja Alismaan vitsaus (Alismaan tarinat, #3)Historian vartijat: Circus Maximus (Historian vartijat, #2)Gregor ja rottien koodi (Alismaan tarinat, #5)
Paikalla 2 jäsentä ja 57 vierailijaa
HVM, KiLLPaTRiCK
Uusin jäsen: Raija Karonen
Jäseniä yhteensä: 8805