Kirja-arvio: Llyrin linna

Kirjoittanut Pennywere - 3.0

Olipa hidas lukukokemus. En meinannut saada kirjaa ollenkaan loppumaan. Jotenkin oli vain olo, että tämä oli tylsempi kuin muut osat. Loppua kohden kirja "mielenkiinnostui" ja se soljui mukavasti eteenpäin. Jatko-osaksi (ja keskiosaksi, huom!) kirja on ihan hyvä, mutta ei yhtä hyvä kuin Hiidenpata. Kirjassa ei ollut sitä tiettyä jännitystä (ennen loppua) mitä oli kahdessa ensimmäisessä osassa. Mutta ihan mukava lukukokemus, vaikkakin mulle vähän hidas x) Arvosana koko paketista (aina laskien mukaan kauniin kansikuvan) antaisin 8- tai 8. Suosittelen. ^^
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Llyrin linna

Lloyd Alexander Julkaistu: 1989
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 1966. Suomentanut Ritva-Liisa Pihljerta. Sidottu.

UPEAN FANTASIASARJAN KOLMAS OSA!

Kolmen kertomus ja Hiidenpata -romaaneista tutussa Prydainin maassa jatkuu hyvän ja pahan taistelu yllättävin kääntein. Prinsessa Eilonwy on menossa Monan saarelle viimeistelemään prinsessaksi kasvatustaan, kun ilkeä lumoojatar Achren kaappaa hänet. Hyvän apujoukot eivät ole onneksi kaukana. Maagisten kykyjensä vuoksi hyvän puolelle erityisen ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tulen perillinen (Throne of Glass, #3)Korkea puoliso (Kuparisaari, #2)Varjo ja riipus (Grishaversumi, #1)ArraMahti (Korpinkehät, #3)
Paikalla 1 jäsen ja 60 vierailijaa
Pisania
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376