Murha Tarsiksessa - John Maddox Roberts10

Kirja-arvio :: Murha Tarsiksessa

Kirjoittanut Midori

Hienosti punottu kertomus sijoittuu synkän kiehtovaan fantasiamaailmaan. Kirja on dekkaritarina fantasian mausteilla. Kertomuksen juoni on jännittävä, mielenkiintoinen ja selkeä. Tarinan hahmot ovat erikoisia omineen synkähköineen historioineen, jotka herättävät kenentahansa fantasianystävän mielenkiinnon. Kirja pitää lukijaa kynsissään loppusivuilleen saakka. Kirjassa on kuitenkin vielä erikoinen roolipelimäinen tunnelma, mutta se ei paljon tahtia tai laatua haittaa.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Murha Tarsiksessa

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentanut Renne Nikupaavola. Kannen kuva: Larry Elmore. Sidottu ja nidottu laitos.

Kaupungissa, jossa kaikki olivat epäilyksenalaisia on aika käymässä vähiin. Viidessä päivässä on selvitettävä MURHA TARSIKSESSA.

Kun Tarsiksen herra huomaa joutuneensa räjähdysherkkään tilanteeseen, hän kääntyy kaupungin kolmen vähäarvoisimman henkilön puoleen. Rautapuu on lohikäärmeen kanssa käydyn kamppailun vuoksi työttömäksi joutunut palkkasoturi, Nistus on runoilija halustaan ja palkkamurhaaja pakosta. Ja Simpukkasormi taas on kaupungin paras varas. Murhan uhri on kunnianarvoisa lähettiläs Yalmu Verinuoli, jonka herra, Kyaga Vahvajousi, on kaupungin muurien ulkopuolella mahtavan barbaariarmeijan kanssa. Murhaaja on löydettävä ja aikaa on vain viisi päivää.

Sarjassa myös ilmestyneet:

Richard S. Meyers: Murha Halruaassa
Chet Williamson: Murha Cormyrissa