Kirja-arvio: Murha Tarsiksessa

Kirjoittanut Midori - 5.0

Hienosti punottu kertomus sijoittuu synkän kiehtovaan fantasiamaailmaan. Kirja on dekkaritarina fantasian mausteilla. Kertomuksen juoni on jännittävä, mielenkiintoinen ja selkeä. Tarinan hahmot ovat erikoisia omineen synkähköineen historioineen, jotka herättävät kenentahansa fantasianystävän mielenkiinnon. Kirja pitää lukijaa kynsissään loppusivuilleen saakka. Kirjassa on kuitenkin vielä erikoinen roolipelimäinen tunnelma, mutta se ei paljon tahtia tai laatua haittaa.
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Murha Tarsiksessa

John Maddox Roberts Julkaistu: 1997
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dragonlance, dungeons & dragons

Alkuteos ilmestynyt 1996. Suomentanut Renne Nikupaavola. Kannen kuva: Larry Elmore. Sidottu ja nidottu laitos.

Kaupungissa, jossa kaikki olivat epäilyksenalaisia on aika käymässä vähiin. Viidessä päivässä on selvitettävä MURHA TARSIKSESSA.

Kun Tarsiksen herra huomaa joutuneensa räjähdysherkkään tilanteeseen, hän kääntyy kaupungin kolmen vähäarvoisimman henkilön ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tiimalasivelhon lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #3)Kaksosten sota (Dragonlance: Legendat, #2)Kaksosten koetus (Dragonlance: Legendat, #3)Kruunu ja miekka (Dragonlance: Solamnian nousu, #2)Mustan kuningattaren lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #2)
Paikalla 1 jäsen ja 47 vierailijaa
Eija
Uusin jäsen: jouko Salonen
Jäseniä yhteensä: 9388