Keskiyön kruunu oli jälleen uusi onnistunut teos Sarah J. Maas:ilta. Tässä kirjassa päästiin syvemmälle palatsin salaisuuksiin ja Celaenan menneisyys alkoi kuoriutua paremmin esille. Myös muista hahmoista, kuten Dorianista alkoi paljastua käänteen tekeviä salaisuuksia. Keskiyön kruunu on aivan ihastuttava teos ja jatkoi siitä, mihin Lasipalatsi jäi. Kirja ei jäänyt tyhjäksi ja tempauduin tarinaan aivan uudenlaisella vimmalla. Kuitenkin näin Dorianfanina täytyy sanoa, että teoksen suunta jäi hieman häiritsemään. Ehkä asiat kuitenkin seuraavassa osassa palaavat suotuisampaan suuntaan. Kirjan lopetus oli yksi ilmiömäisimmistä kohdista koko teoksessa. En käsitä, miksi kaikki piti jättää niin mielenkiintoiseen vaiheeseen! Se nimittäin lisäsi järjetöntä riippuvuussuhdettani tähän sarjaan. Onneksi seuraava osa on aivan käteni ulottuvilla ja kykenen pian jatkamaan Celanan tarinaa.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Keskiyön kruunu

Sarah J. Maas Julkaistu: helmikuu 13, 2018
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2013. Suomentanut Sarianna Silvonen. Kartta: Kelly de Groot. Kannen kuvitus: Alessandro Taini. Sidottu, kansipaperi.

PAHAN KRUUNAAMA
VELVOLLISUUKSIEN SITOMA
RAKKAUDEN REPIMÄ

Celaena Sardothien voitti raa'an kamppailun, ja hänestä tehtiin Kuninkaan Miekka, Adarlanin kuninkaan henkilökohtainen salamurhaaja. Celaena ei kuitenkaan kumarra kruunua: salassa hän auttaa kuninkaan vihollisia pakenemaan, sillä hän tietää, että hänen palvelemansa ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Tilinteon aika (Vuorileijonan varjo, #10)Mätä (Korpinkehät, #2)Vuorileijonan varjoTulisydänVarjo ja riipus (Grishaversumi, #1)
Paikalla 63 vierailijaa
Uusin jäsen: Luljeta Buxhovi
Jäseniä yhteensä: 9558