Kirja-arvio: Varjoissa vaeltaja

Kirjoittanut Toyan - 4.0

Nyt päästiinkin jo vauhtiin! Kerta kaikkiaan parempi kokonaisuus kuin sarjan ensimmäinen kirja. Juonta löytyi, ja aika paljonkin. Lisää iloa lukemiseen toivat murteet, joita kirjan henkilöt puhuivat. Nonna on saavuttanut enemmän voimia kuin ensimmäisessä osassa. Silti hän on vielä aika nuori, ja häntä opastamassa on monta vahvaa hahmoa. Myöskin Nonnan puoli mietityttää; onko hän hyvä vai paha? Hän pitää kylmästä ja pimeydestä, ja taitaa olla uponnutkin siihen puoliksi. Lopussa tapahtunut kohtaaminen ja Nonnan lupaus nostavat vielä arviotani. Huonoina puolina pitäisin Nonnan tiettyä neutraaliutta. Missä hänen tunteensa ovat? Hän suhtautuu liki kaikkeen kuin jääkalikka, ja muutenkin tunteiden ja tuntemusten vaikutusten kuvaaminen on jäänyt hyvin vähille kaikkien tapahtumien ja maisemien kuvaamisen varjossa. "Varjoissa vaeltaja" sai tarttumaan heti seuraavaan sarjan kirjaan innosta väpättäen. Odotan siitä vieläkin mehevämpää kokoinaisuutta kuin tästä, uskon sarjan vain paranevan vanhetessaan!
Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Varjoissa vaeltaja

Ilkka Auer Julkaistu: helmikuu 16, 2006
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen, skandinaavinen mytologia

Kansi ja kartta: Riikka Jäntti. Sisäkannen pohjapiirrokset: Ilkka Auer. Sidottu, kansipaperi.

Täysveristä kotimaista fantasiaa!
Palkittu ja kiitetty sarja jatkuu uudella huimalla seikkailulla

Noridiumissa ja muissa pohjoisissa valtakunnissa liikkuu huhuja noitalapsesta, jonka Hiidenkynnen Jäänoita Astrid on ottanut suojatikseen. Tyttö liikkuu jääkarhunsa kanssa kuolleiden mailla, purkaa ikivanhoja lumouksia ja kirouksia ja on ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mätä (Korpinkehät, #2)Mahti (Korpinkehät, #3)Hyinen hauta (Lumen ja jään maa, #3)Odininlapsi (Korpinkehät, #1)Ikitalvi (Lumen ja jään maa, #4)
Paikalla 25 vierailijaa
Uusin jäsen: Meeri Saukkonen
Jäseniä yhteensä: 9449