Ei mitenkään ihmeellinen kirja. Tähän oli ahdettu enemmän toimintaa kuin trilogian aiempiin osiin. Välillä tuntuikin, että uusi taistelu läjähti yhtäkkiä eteen ja pian se olikin jo ohi. Loppuratkaisukin oli aika juosten käyty läpi. Romantiikasta kirja saa minulta hieman plussaa aiempiin osiin nähden. Profetioita sekä uskon ja valon voimaa korostavia kohtia taas oli aivan liikaa, mistä tulee miinusta. 

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Viimeinen taistelu

Nora Roberts Julkaistu: helmikuu 7, 2020
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, dystopia, romantiikka

Alkuteos ilmestynyt 2019. Suomentaneet Lauri Sallamo ja Heidi Tihveräinen. Sidottu, kansipaperi.

Hyvän ja pahan ratkaiseva taistelu on koittamassa. Nuori Fallon, Valittu, johdattaa joukkojaan kohti Washingtonia täyttääkseen suuren tehtävänsä ja karkottaakseen mustan magian maailmasta. Samalla hän yrittää tehdä selkoa omista tunteistaan soturi Duncania kohtaan, jonka kohtalo riippuu hänen omastaan.

Viimeinen taistelu päättää trilogian, jota New York Times Book Review on ylistänyt ”Stephen Kingin Tukikohdan kaltaisten maailmanlopun klassikoiden vertaiseksi”.

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pimeä sydän (Mystic City, #2)Kuninkaan kahleet (Hopea, #3)Lasinen miekka (Hopea, #2)Äänellä jonka kuulet: Spekulatiivisia novelleja sukupuolen moninaisuudestaNokkosvallankumous
Paikalla 38 vierailijaa
Uusin jäsen: Topi Kopakkala
Jäseniä yhteensä: 9455