Kirja-arvio: Taistelun myrskyt

Kirjoittanut Luinwen - 4.0

Sarjan edellinen osa, Varjojen kuningatar, oli toiminnallisuudessaan hyvä. Pohdintojen aika oli ohi ja loppu sai odottamaan jatkoa innolla. Tavallaan tämä viides osa oli siinä mielessä pienoinen pettymys, että vieläkin vain jatkettiin samaa linjaa eli sotaan valmistautumista. Lopussa saadaan pieni kahakka aikaiseksi, mutta muuten lopetus hieman lässähtää. Lue koko arvostelu täältä: https://haaveenakirjailijanura.blogspot.com/2020/07/kirja-arvostelu-sarah-j-maas-throne-of.html

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Taistelun myrskyt

Sarah J. Maas Julkaistu: tammikuu 29, 2020
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Sarianna Silvonen. Kartta: Kelly de Groot. Kannen kuvitus: Alessandro Taini. Sidottu, kansipaperi.

LUPAUKSIA ON ANNETTU JA RIKOTTU.
YSTÄVIÄ ON SAATU JA MENETETTY.
SOTA PIMEYTTÄ VASTAAN ON ALKANUT.

Salamurhaaja ja kuningatar Aelin Galathynius on valmis nousemaan valtaistuimelleen. Hänen ympärillään Erilean valtakunnat murenevat ja ikivanha pahuus pyrkii valtaamaan koko maailman. Ne, joilla on taikavoimia, huomaavat olevansa ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Maresi (Punaisen luostarin kronikoita, #1)Veren ja luun lapset (Orïsha, #1)Talvisateet (Vuorileijonan varjo, #7)ArraMaresin voima (Punaisen luostarin kronikoita, #3)
Paikalla 40 vierailijaa
Uusin jäsen: Soile Kylmälahti
Jäseniä yhteensä: 9447