6

Kirja-arvio: Replica

Kirjoittanut _kirjakeiju_
()

Tässäpä toimintapläjäys! Kirjan tarinassa on paljon meneillään kokoajan, mutta vain yhdestä juonen osasta kerrotaan kerrallaan. Edellisiin osiin verrattuna tämä oli tietokirjamaisempi opus. Ajoittain tarinan kerronta tuntui hieman kärsivän faktoista, joita viljeltiin reippaasti. Kirja tuntui ehkä hieman pitkitetyltä, enkä pitänyt siitä niin paljon kuin edellisistä osista. Aivan mukava kirja kuitenkin, ei siinä. 

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10Kansi: Laura Lyytinen. Kannen kuvat: Istockphoto. Sidottu.

Lopun vuoksi on mentävä kaiken alkuun.

Kiitetyn Sensored Reality -tieteistrilogian räjähtävä päätösosa valaisee salaisuuksia, jotka ovat pitäneet sarjan lukijat otteessaan. Bug osallistuu aurinkokunnan rankimpaan ammattilaispeliin ja tulee samalla paljastaneeksi järisyttävän totuuden maailmanlopusta… ja itsestään.

Kun kuusitoistavuotias pelaajatähti Minako ”Bug” Takeda saapuu videopeliteemapuistoksi muutettuun Marsiin, videopelaajien utopiaan, on kuin hänelle olisi ojennettu avaimet maagiseen kuningaskuntaan, joka on täynnä jännitystä, seikkailua ja rakkautta – mutta onnellisen pinnan alle piiloutuu järkyttävä todellisuus...