Heräilevät jumalat (Themis-kansiot #2) - Sylvain Neuvel10

Kirja-arvio :: Heräilevät jumalat

Kirjoittanut Aleksandra

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Odotin kyseistä jatko-osaa innolla, eikä odotus tuottanut pettymystä. Koko kirja oli täynnä yllättäviä juonenkäänteitä, joista suurin varmastikkin Karan sekä haastattelijan kuolema. Yllättävää, miten paljon pystyy kiintymään ihmiseen, josta ei käytännössä tiedä mitään. Kirja jäi todella mielenkiintoiseen kohtaan ja odotan mihin viimeinen osa johtaa.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Heräilevät jumalat

Alkuteos ilmestynyt 2017. Suomentanut Niina Kainulainen. Sidottu, kansipaperi.

IHMISKUNTA VOITTAMATTOMIEN KONEJÄTTILÄISTEN ARMOILLA

Pahimmista painajaisistamme on tulossa totta. Rose Franklin tiimeineen on tutkinut vuosikymmenen ajan valtavan avaruusrobotti Themiksen arvoitusta. Ratkaisun aika on käsillä, kun toinen, entistäkin suurempi robotti hyökkää Maahan. Uuden uhkan edessä Themis on ihmisten viimeinen toivo. Rosen ja kumppaneiden on paljastettava vieraan ja kuolettavan teknologian salaisuudet ennen kuin on liian myöhäistä.

Themis-kansioiden ensimmäinen kirja Uinuvat jättiläiset on ollut valtava kansainvälinen menestys. Sony on ostanut kirjan elokuvaoikeudet, ja teossarjan julkaisuoikeudet on myyty yli 20 maahan.

Heräilevistä jumalista sanottua:

"Neuvel osaa koukuttamisen taidon: jos edellinen oli mieleen, on tämäkin pakko lukea – ja tämänkin jälkeen on pakko saada lisää." – Ilta-Sanomat