Muiden osien tyylille uskollinen kirja. Suorastaan rakastan tyyliä, jolla trilogian kirjat on kirjoitettu. Se on sopivan puhekielistä päähenkilön suusta kuultavaksi, mutta ei kuitenkaan häiritsevästi liian kaukana kirjakielestä. Ehdin tätä kirjaa lukiessa kehitellä todella monia juonikuvioita, miten tarina olisi voinut mennä. Minulle jäi hämmentynyt olo erityisesti Isadellan ja Bastillen yhteydestä, koska se ei saanutkaan ajattelemaani selvitystä. Arg, ärsytti kun päähenkilö ei viitsinyt kuunnella mitä muut yrittivät puhua hänelle! 

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Isadella: Sydän liekeissä

Sari Luhtanen Julkaistu: elokuu 31, 2020
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, nuoret
Avainsanat: kotimainen, vampyyrit

Kansi: Johanna Junkala. Sidottu.

Täräyttävän rehellinen ja hauska sarja kaikille, joiden elämä ei todellakaan ole vaahtokarkkia.

Miten voi tietää, kuka on, jos ei tiedä, mistä tulee? Mitä jos tuntuu, että jotain tärkeää on aina salattu? Mitä jos vanhemmat ovat... vampyyrejä?

Löydettyään dramaattisten tapahtumien jälkeen biologisen äitinsä Isadella on itse eksyksissä. Kaiken lisäksi ihana, vinohymyinen Fairuz on tullut takaisin, ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Pelastettu (Yön talo, #12)Vapautettu (Yön talo, #8)Kadotettujen sielujen kaupunki (Varjojen kaupungit, #5)Piinattu (Yön talo, #4)Friikkisirkus (Darren Shanin tarina (sarjakuva), #1)
Paikalla 26 vierailijaa
Uusin jäsen: EeFla Q
Jäseniä yhteensä: 9650