Artemis Fowl: Aikaparadoksi (Artemis Fowl #6) - Eoin Colfer6

Kirja-arvio :: Artemis Fowl: Aikaparadoksi

Kirjoittanut Mantaliini

Minusta kirja oli huonompi kuin sarjan muut kirjat. Aikamatkustus sekoitti juonta ja sama vanha pahis alkaa pikkuhiljaa tympiä. Oli kirjassa silti hyvääkin. Artemisin pikkuveljet olivat hämmentävä ja huvittava lisä kirjaan. Oli outoa huomata miten paljon päähenkilö on muuttunut sarjan aikana. Tämä oli myös ensimmäinen kirja jossa Artemis sai pärjäillä ilman Butleria. Eipä sitten muuta voi sanoa että ehdottomasti lukemisen arvoinen kirja!!:)

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Artemis Fowl: Aikaparadoksi

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Jaakko Kankaanpää. Sidottu, kansipaperi.

ARTEMIS FOWL VASTAAN ARTEMIS FOWL

Artemis Fowlin äiti Angeline potee tuntematonta sairautta Fowl Manorissa, mutta lääketieteen keinot taudin taltuttamiseen osoittautuvat rajallisiksi. Artemis pyytää apua keijuystäviltään, jotka tunnistavat heille tutun vitsauksen oireet hetkessä.

Angeline Fowlin jäljellä olevaa elinaikaa lasketaan jo tunneissa, kun Artemis keksii ratkaisun. Hänen on hankittava lääke sairauteen nuorelta rikolliselta, jonka kohtaaminen vaatii erityistä viekkautta – ja aikamatkaa menneisyyteen. Vaarallisen vastustajan nimi on nimittäin... Artemis Fowl!

Onnistuuko Artemis tähän asti vaarallisimmassa tehtävässään? Ja mitä ihmettä komisario Holly Short tekee Helsingin ilmatilassa?