Etsiskelin jotakin luettavaa, kun tämä kirja osui kohdalle. Ajattelin, että mikäs siinä luen tämän kirjan odotellessani paremman teoksen löytymistä. Tartuin siis tähän kirjaan ilman sen kummempia odotuksia tai vaatimuksia. Ja voin sanoa yllättyneeni positiivisesti. Varjo ja riipus oli kirjana mainio! Juoni oli uudenlainen ja kiinnostava, vaikka jotkut tapahtumat ja tiedot olisivatkin minusta vaatineet hieman enemmän pohjustusta. Alina oli hahmona toisinaan innoittava vaikken kirjan alussa oikein syttynyt hänelle. Muut hahmot olivat enemmän tai vähemmän valloittavia ja toivat tarinaan mausteisuutta. Kaiken kaikkiaan siis miellyttävä kirja lukea, mutta toisinaan siitä tuntui puuttuvan jotakin oleellista.

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Tietoa kirjasta :: Varjo ja riipus

Leigh Bardugo Julkaistu: lokakuu 14, 2019
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiakorkea fantasia, nuoret
Avainsanat: tv-sarja

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Jussi Korhonen. Kartta: Keith Thompson. Alkuperäinen kansi: April Ward. Sidottu.

Alina Starkov on teini-ikäinen orpotyttö ja rivisotilas, joka tietää ettei välttämättä selviä hengissä ensimmäisestä vaelluksestaan Sysikuilun halki. Sysikuilu on yliluonnollisen pimeä ja synkkä alue, joka kuhisee ihmislihaa syöviä hirviöitä. Se katkaisee ravkalaisten pääsyn merelle, ja retkikunnat ylittävät alueen säännöllisesti ... (lisää)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mätä (Korpinkehät, #2)ArraTilinteon aika (Vuorileijonan varjo, #10)Zarazethin avaimetTulen perillinen (Throne of Glass, #3)
Paikalla 5 jäsentä ja 68 vierailijaa
lummukka, Iivari, Pisania, Onraj, Tuuli
Uusin jäsen: Matilda Wilkus
Jäseniä yhteensä: 9724