Usvatuulen valtakunta (Valtakunta #2) - Sarah J. Maas10

Kirja-arvio :: Usvatuulen valtakunta

Kirjoittanut Book_lover

Varoitus: kirja-arvio sisältää juonipaljastuksia

Aivan huikea sarjan toinen osa! Sarah J. Maas on aivan mahtava kirjailija. Se jäi todella pahaan kohtaan ja haluaisin seuraavan osan jo käsieni ulottuviin. Rhysand ja Feyre muistuttavat todella paljon Sarah J. Maasin toisen kirjasarjan, Throne of glassin, Aelinia ja Rowania. Pidän tästä ominaisuudesta erittäin paljon, koska Aelin ja Rowan ovat minun lempiparini.

Lisäksi mielestäni parhaat kohdat olivat ne, joissa Feyre ja Rhys olivat kahdestaan ja/tai Amrenin, Cassianin, Morin ja Azrielin kanssa. Esimerkiksi kun Rhys ja Feyre flirttailivat toisilleen sekä kun Rhys ja Feyre solmivat parisiteen ja sen jälkeen Rhys ja Cassian ottelivat, jotta Rhys voisi vähän päästellä höyryjä.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Usvatuulen valtakunta

Alkuteos ilmestynyt 2016. Suomentanut Sarianna Silvonen. Kartta: Kelly de Groot. Kannen kuvitus: Adrian Dadich. Sidottu, kansipaperi.

KIROUKSENMURTAJA.
VAPAHTAJA.
KEVÄÄN MORSIAN JA YÖHÖN SIDOTTU.

Haltioita uhannut vaara on voitettu, mutta hintana oli Feyren ihmisyys. Kuolemattomuus ei ole lievittänyt Feyren tuskaa. Hän joutui uhraamaan liian paljon pelastaakseen Tamlinin, sydämensä valitun.

Tatuointi Feyren kädessä muistuttaa sopimuksesta, jonka hän teki pelätyn Yön ylivaltiaan kanssa. Hänen on pidettävä lupauksensa, vaikka se repisi hänen sydämensä kahtia. Haltioiden ja ihmisten maailma on kuitenkin tuhon partaalla. Jos Feyre haluaa pelastaa kaikki rakkaansa, hänen on päätettävä, kuka hän todella on – ja otettava haltuunsa voima, joka hänessä piilee.

Häikäisevän Valtakunta-fantasiasarjan toinen osa on täynnä henkeäsalpaavia juonenkäänteitä, kiivasta toimintaa ja maailmoja järisyttävää romantiikkaa.

"Raivokkaan romanttinen, vastustamattoman seksikäs ja hypnoottisen taianomainen." – USA TODAY

"Osuu suoraan suoneen tummaa, ylellistä, seksikästä fantasiaa kaipaaville." – KIRKUS

"Miljoona tähteä ja korkeinta ylistystä parhaalle lukemalleni fantasiakirjalle." – GUARDIAN TEEN REVIEW