5

Kirja-arvio: Rummunvartija

Kirjoittanut _kirjakeiju_
()

Trilogian viimeinen osa on toimintaa täynnä. Ahneet noidat himoitsevat voimallista rumpua päähenkilömme yrittäessä pitää sen poissa heidän näpeistään. Tämä oli sarjan kirjoista hidaslukuisin, tarina ei koskaan päässyt oikein käyntiin. Yleinen toivottomuus ja vaikeus masensi. Kirjan loppu yllättikin minut, koska se oli tyyliltään jokseenkin muusta kertomuksesta poikkeava. Sijoitan tämän trilogian mielessäni niihin sarjoihin, joiden idea on kiva ja kiinnostava, mutta joiden lukeminen vain jostain syystä oli työn ja tuskan takana. 

Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä? 
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10Kansi, graafinen ulkoasu ja taitto: Taittopalvelu Yliveto Oy. Kannen kuvat: Shutterstock. Sidottu, kansipaperi.

Pedon sydän -trilogian jännittävä finaali

Pedon sydän -trilogian kolmas osa Rummunvartija vie päätökseen nuoren, sankaruutta tavoittelevan Tommon ja Pikku-Tihin kiehtovan tarinan.

Mahtavaa noitarumpua merentakaisten mailta hakemaan lähtenyt Tommo joutui Yökulkijan lopussa Kuikka-noidan myrkyttämäksi. Aivan viime hetkellä Pikku-Tihi onnistui pelastamaan Tommon ja rummun sekä tyttärensä Surutytön Kuikan kynsistä.

Tästä alkaa kolmikon jännittävä, monia yllättäviä käänteitä ja vaaroja sisältävä pakomatka, jonka kuluessa rummun arvoitus vähitellen paljastuu.

Moni havittelee rumpua ja sen voimaa itselleen. Jos se joutuu vääriin käsiin, koko maailma ajautuu pahan valtaan. Onko Tommo tuomittu vartioimaan rumpua ikuisiksi ajoiksi?

Ja kuka onkaan rummun oikea haltija, jolla on valta ja kyky tuhota se lopullisesti?