Vampiraatit 3: Kuoleman kapteeni (Vampiraatit #3) - Justin Somper10

Kirja-arvio :: Vampiraatit 3: Kuoleman kapteeni

Kirjoittanut Marianna

Mukava saada 3 osa luettua, siinä tapahtu niin paljon ja jäi silti kesken ootan innolla sitä jos joku suomentaa loput Vampiraatti kirjat.

ihanaa luettavaa ja todella tempaisevaa. Tein ite tästä kolmesta kirjasta koulyesitelmän ylä-asteella koska yksi kirja ei riittäny kertomaan kuinka ihana tänä kirja sarja on.

Ongelmaksi tuli jossain vaiheessa joku tietty jakso mitä en malttanu lukea koska halusin tietää toisesta osa puolesta enemmän mutta se ei haitannu. 


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Vampiraatit 3: Kuoleman kapteeni

Alkuteos ilmestynyt 2008. Suomentanut Antti Autio. Sidottu.

KUOLEMAN KAPTEENI HIIPII IHOLLE

Vampiraatit-sarja sijoittuu 2500-luvun alkuun, ja maailman merillä mellastavat merirosvot ja verenhimoiset vampiraatit. Tulevaisuus ja ikiaikaiset merirosvo- ja vampyyritarinat yhdistyvät sarjassa kiehtovasti.

Ensimmäisessä osassa kaksoissisarukset Grace ja Connor Tempest karkasivat orpokodista ja joutuivat erilleen toisistaan: Connor päätyi merirosvolaiva Diabloon ja Grace vampiraattien alukselle. Toisessa osassa sisarukset olivat jälleen yhdessä ja lähtivät turvallisemman ympäristön toivossa Merirosvoakatemiaan. He palasivat kuitenkin merelle, koska Grace oli huolissaan vampiraattiystävästään Lorcanista, jonka kuuli sokeutuneen.

Sarjan kolmannessa osassa Connor työskentelee Diablo-merirosvoaluksella. Vaikeudet alkavat, kun laivaan astuu sietämätön kapteenin sisaren poika Kuunkajo. Samaan aikaan Grace matkustaa sokeutuneen Lorcanin kanssa vuoristohoitolaan tavatakseen vampiraattiguru Mosh Zu Kamalin – vain hän voi parantaa Lorcanin ja antaa hänelle näön takaisin. Selviääkö Grace vaarallisesta matkasta ja kuka tai mikä on Kuoleman kapteeni, jonka Connor tulee kohtaamaan?