Paholaisten valtakunta (Savuvarkaat #2) - Sally Green6

Kirja-arvio :: Paholaisten valtakunta

Kirjoittanut _kirjakeiju_

Seikkailu jatkuu ja melkoinen seikkailu se onkin! Päähenkilöt pakenevat ja taistelevat mitä erilaisimmissa maisemissa. On juonittelua, kiellettyä rakkautta ja normien rikkomista. Paholaisista saadaan lisää tietoa ja ikävä kyllä myös pahan kuninkaan kidutusvälineistä. Yh, ei hyvä. Tähän krjaan mahtuu paljon kaikenlaista, mutta ensimmäisen osan tapaan tämäkin kertomus on selkeästi kirjoitettu historiallinen fantasiaseikkailu. 


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?


Paholaisten valtakunta

Alkuteos ilmestynyt 2019. Suomentanut Meri Kapari. Sidottu.

Sodan kuohut, paholaiset ja petokset uhkaavat erottaa viisi nuorta sankaria, joiden kohtalot ovat kietoutuneet yhteen.

Prinsessa Catharine johdattaa täpärästi tuholta pelastautuneiden joukkoa Pohjoisylängön karuille seuduille. He pakenevat kannoillaan olevia sotilaita yllättävään turvapaikkaan: paholaisten valtakunnan vaarallisiin tunneleihin. Paholaismetsästäjä Tash päätyy paholaissavun alkulähteelle, mutta Catherinen täytyy palata maan pinnalle uhmaamaan kuningasisänsä tyranniaa – ja selvittämään tunteitaan Ambrosea kohtaan. Lain kouraa pakenevat Edyon ja March lähentyvät entisestään, vaikka heidän salaisuutensa repivät heitä erilleen.

Kun hyökkäyksiin käydään joka rintamalla, ensimmäisenä kaatuu totuus. Mutta pelastavatko savuvarkaiden kertomat valheet heidät vai johtavatko ne täydelliseen tuhoon?

Paholaisten valtakunta on Savuvarkaat-fantasiatrilogian toinen osa.