Sydämen synnit (Synnit #1) - Eve Silver7

Kirja-arvio :: Sydämen synnit

Kirjoittanut Keskiyön kyyhkynen

Aloitin tämän kirjan lukemisen odotellessani erään toisen teoksen julkaisua. Sydämen synnit oli tarkoitus olla kevyttä välilikemista, joten yllätyin positiivisesti juonesta ja hahmoista. Tarinan sijoittuminen osittain maan alaiseen maailmaan oli uudenlaista ja mielenkiintoista luettavaa. Kirja oli mieleenpainuva, mutta joidenkin hahmojen väliset suhteet ja tapahtumat jäivät minulta osittain hämärän peittoon. Aion ehdottomasti lukea myös seuraavan osan, sillä pidin erityisesti siitä, kuinka yliluonnollinen kiedottiin taitavasti ihmismaailmaailmaan.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
KAMPANJA: BookBeatissä ja Nexstoryssä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Sydämen synnit

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Maanalainen maailma on tarkoin jaettu erilaisiin valtakuntiin. Kunkin valtakunnan hallitsijalla on oma tehtävänsä, taitonsa ja omat palvelijansa. Yksi heistä on Sutekh. Hänen poikiensa on määrä ryöstää hänelle likaisia sieluja. Tällaisella matkalla yksi pojista - Dagan Krayl - näkee rotansyömään varastorakennukseen sidotun tytön – Roxy Tamen - jolla on selvä taistelijan sielu. Dagan jättää tytön rauhaan ja pelastaa tämän likaisten sielujen kynsistä.

Pelastuttuaan Roxy säntää juuri sinne, mistä Dagan oli häntä varoittanut: hän liittyy Asetin tyttäriin ja ensimmäistä kertaa koko elämänsä aikana, hän tuntee kuuluvansa johonkin, melkein kuin hänellä olisi perhe. Asetin tyttäret ovat Sutekhin vihollisia, mutta jostain oudosta syystä Roxy ei saa Dagania mielestään.

Yksitoista vuotta kuluu ja he näkevät unia toisistaan. Maanalaisten valtakuntien politiikka kuohuu, Roxyllä on tärkeä operaatio, Daganin veli katoaa… Dagan ja Roxy kohtaavat jälleen, eivätkä he pysty tuntemaan vihollisuutta välillään, päinvastoin, hämmentyneinä he eivät voi pysäyttää intohimoa, jolla on yliluonnolliset voimat myös heidän sydämissään.

\"Eve Silverin kirjoissa on taikaa!\" USA Todayn bestsellerkirjailija Cheyenne McCray