Sielun synnit (Synnit #2) - Eve Silver5

Kirja-arvio :: Sielun synnit

Kirjoittanut Keskiyön kyyhkynen

Luin tämän kirjan melkein heti aiemman osan perään. Ja niin tässä kuin Sydämen synnissäkin olisi ollut ainesta niin paljon suurempaan tarinaan. Tapahtumia oli paljon ja sen myötä henkilöhahmojen suhteiden kehittymistä oli karsittu, mikä vaikutti epäsuosiollisesti tarinan laatuun. Kaiken tämän vuoksi petyin Sielun synnit teokseen, sillä siinä olisi ollut potentiaalia tasokkaammaksi kirjaksi. Ei kirja täydellinen pohjanoteeraus ollut, sillä alamaailma oli yhtä lumoava ja mielenkiintoinen, kuin aiemmassakin osassa. Silti kaikki Eve Silverin onnistuneesti luomat hahmot ja tarina eivät kyenneet mahtumaan lyhyen kirjan sivuille kärsimättä siitä laadultaan. Jos kirja olisi ollit pidempi, olisi tarina varmasti saanut kehittyä eteenpäin omalla painollaan ja lopputulos olisi ollut parempi kuin nykyinen pikakelaus leikkauksineen.


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
KAMPANJA: BookBeatissä ja Nexstoryssä pidennetty ilmainen kokeilujakso 30 päiväksi!

Sielun synnit

Alkuteos ilmestynyt 2010. Suomentanut Eeva Koskimies. Nidottu.

Alastor Krayl haluaa selvittää veljensä murhan. Hän palvelee isäänsä Sutekhia ja ryöstää tälle pahoja ja toivottomia sieluja, sillä Sutekhin valtakunnassa maanalaisessa maailmassa pahuus ja kaaos sanelevat kaiken.

Hyvyys on suhteellinen käsite myös Naphré Kuratan elämässä. Maanalainen maailma on jaettu tarkoin lohkoihin, joilla kullakin on oma hallitsijansa. Nyt Naphré on saanut yhden hallitsijan suuttumaan omapäisellä käytöksellään. Aiemmin hän on liittynyt Asetin Tyttäriin, mutta hylännyt heidät kieltäydyttyään tietyistä rituaaleista.

Omapäisyys ei ole toivottu ominaisuus, kun palvellaan maanalaisen maailman valtiaita. Eikä Alastorin ja Naphrén pitänyt koskaan kohdatakaan, sillä heidät on määrätty verivihollisiksi. Joskus maailma kuitenkin yllättää ja pelastuksen voikin löytää sieltä, mistä vähiten sitä osaa odottaa…