Siiveniskujen valtakunta (Valtakunta #3) - Sarah J. Maas10

Kirja-arvio :: Siiveniskujen valtakunta

Kirjoittanut _kirjakeiju_

Valtakunta-sarjan koukuttava jatko-osa, jota ei edellisten osien tapaan voinut laskea käsistä. Odotukseni olivat korkealla tämän suhteen, koska edellinen osa oli niin upea. Niinhän siinä sitten kävi, että hieman jouduin pettymään. Kirjassa keskitytään mielestäni liikaa poliittisiin peleihin ja liian vähän romantiikkaan. :D kyllähän romantiikkaa ja hauskoja heittoja löytyi tästäkin osasta, mutta aivan liian vähän. Taitavasti kirjailija pyörittää juonittelujen verkkoa ja kutoo sen lopussa yhteen hyvin Maasimaiseen tapaan. Siihen liittyen ei ole valittamista. Tästä kirjasta tuli kirjailijan Throne of Glass -sarja mieleen, siinäkin mennään kovasti taistelusta toiseen. 


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Siiveniskujen valtakunta

Alkuteos ilmestynyt 2017. Suomentanut Sarianna Silvonen. Sidottu, kansipaperi.

Ympäri maailmaa fanitetun fantasiasarjan leiskuva ja kiihkeä kolmas osa

Feyren maailma on uhattuna. Hän on jättänyt taakseen Yön valtakunnan ja palannut Kevään hoviin vakoilemaan ja selvittämään sen valtiaan sotasuunnitelmia. Sota vaikuttaa väistämättömältä, ja vaakalaudalla on niin ihmisten kuin haltioidenkin vapaus.

Feyren pyrkiessä pelastamaan kaikki rakkaansa hänen on päätettävä, kehen voi luottaa. Yksikin lipsahdus voi koitua hänen kohtalokseen – ja syöstä maailman tuhoon.