Infinitum – Tähtien meri: osa 1 (Fraktaaliversumi #1) - Christopher Paolini6

Kirja-arvio :: Infinitum – Tähtien meri: osa 1

Kirjoittanut Eija

 

Kirjan alku lähti hyvin käyntiin, lukeminen oli sujuvaa ja kiinnostavaakin, mutta sitten alkoi toiminta vyörymään ja pitkälliset taistelukohtaukset eivät liiemmin jaksaneet innostaa. Muutenkin tarinassa on paljon muista scifi kirjoista tuttua juttua, joten kovin omaperäinen tarina ei ole. En kokenut myöskään minkäänlaista ihmeen tuntua lukiessani tarinaa. (30.7.2021)

 


Oliko kirja-arviosta sinulle hyötyä?

Kirjan tilaus
Kampanja: Kokeile 30 päivää ilmaiseksi BookBeat

Infinitum – Tähtien meri: osa 1

Alkuteos ilmestynyt 2020. Sisältää alkuteoksen ensimmäisen puolikkaan. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Kansi: Linda Martin / Faceout Studio. Kannen kuvat: Shutterstock.com ja Stocksy. Sidottu, kansipaperi.

Uusi huikea seikkailu Eragonin kirjoittajalta – tie tähtiin on avoinna!

AVARUUS.

RAJATTOMIA MAHDOLLISUUKSIA. TUTKIMATTOMIA MAAILMOITA.

JA JOSSAIN SYVYYKSISSÄ TUHON SIEMEN.

Vuonna 2258, erään oranssin kaasujättiläisen kiertoradalla, tutkija Kira Navárez lähtee tarkistamaan vielä muutaman seikan. Adrasteian kiviselle kamaralle on rakenteilla siirtokunta, ja kaiken pitäisi olla valmista uusia asukkaita varten.

Yllättäen Kira löytää tuntemattoman muodostelman, joka voi olla vain merkki vieraista elämänmuodoista. Hän riemastuu. Tämä on aina ollut hänen suurin toiveensa: Ensimmäinen yhteys. Kontakti muukalaisiin.

Kiran riemu muuttuu kuitenkin nopeasti kauhuksi, kun muinainen pöly alkaa liikkua. Se kieppuu, kerääntyy – se tulee kohti.

Kun asiat riistäytyvät käsistä, Maa siirtokuntineen ajautuu tuhoisaan sotaan ja ihmiskunta kamppailee olemassaolostaan. Kira aloittaa epätoivoisen odysseiansa kohti avaruuden ääriä – ja kohti omaa sisintään. Vain hän voi pelastaa elämän, joka kauan sitten syntyi pienellä sinisellä planeetalla.

"Tähtien meri on toistaiseksi Paolinin paras kirja, sen häkellyttävä maailma on älykkäästi toteutettu ja taitavasti kirjoitettu. Tarina on luettava ja koukuttava ja saa odottamaan lisää." – Starburst Magazine