Maracon 19 järjestetään jälleen Oulussa Kaijonharjun nuorisotiloissa. Tervetuloa pelaamaan rooli-, lauta- kortti ja figupelejä.

 

 • Missä? Kaijonharjun nuorisotalolla, Kalevalantie 5 (kirjaston vieressä)
 • Milloin? Alkaa pe 16.11. klo 20, päättyy su 18.11. klo 15.
 • Muuta? Ilmainen, alkoholiton, ikäraja 18 v, voi yöpyä paikan päällä. Figuurinmaalauskisa
 • Lisätietoja saatavilla:
  • CRYOfoorumi
  • IRC: #cryo @ IRCnet
  • email: cryo mail.student.oulu.fi
  • CRYO Ry:n ilmoitustaulu yliopistolla salin L6 läheisyydessä

Pian syksy taittuu talveksi, lumi peittää maan ja kansa kaihtaa ulkoilmaa. Jotta voisimme kaikki varustautua tekemään tästä pohjolan jokavuotisesta koettelemuksesta viihtyisämmän, Oulun yliopiston roolipeliseura CRYO Ry järjestää jo kymmenettä vuotta Maracon-pelitapahtuman Kaijonharjun nuorisotalolla 16.-18.11. Siellä rooli-, lauta-, figu- ja korttipeleistä kiinnostuneet voivat tavata, pelata ja puhella, tutustua peleihin ja ihmisiin, vaihtaa ajatuksia, sekä tietenkin löytää peliseuraa tulevan talven turvaksi.

Olit sitten pitkän linjan peliveteraani, peleistä kiinnostunut tai vain utelias tietämään mistä näissä peleissä on kyse, Maraconilla on tarjota jotain uutta ja innostavaa. Tarjolla on monenlaisia pelejä monenlaisilla tyyleillä pelattavana, mukana niin ikiaikaisia klassikoita kuin viimeisimpiä uutuuksia, täysin kotikutoisia ja kokeilullisia kehitelmiä suinkaan unohtamatta. Kiehtoi sinua sitten roolipelien eläytyminen, lautapelien tunnelma, figuurien näyttävyys tai korttipelien jännitys, Maracon tarjoaa tätä kaikkea koko viikonlopun edestä rennon ystävällisessä ilmapiirissä, TÄYSIN ILMAISEKSI.

Pelien lisäksi Maraconissa pidetään perinteikäs nopanheittokisa, ja uutuutena järjestämme myös figuurinmaalauskilpailun, jossa kilpailijat pistävät pensseleillä parastaan palkinnon toivossa! Lopputulos on varmasti näkemisen arvoista!

Luvassa on luonnollisesti myös hilpeäksi muodostunutta linjaa jatkava elokuvanäytös. Varoitus: olemme todenneet mielenterveydelle suotuisaksi jättää leffan ajaksi aivot turvallisesti narikan puolelle.

Maracon on Pohjois-Suomen suurin ja merkittävin ilmainen pelitapahtuma, ja se pyrkii edistämään pelikulttuuria ja -harrastusta olemalla avoin kaikille täysi-ikäisille, tilaisuus peleille, pelaajille, pelinjohtajille, pelisuunnittelijoille ja uusille tulokkaille kohdata toisensa. Uutta koetaan, vanhaa muistellaan ja aina jotakin opitaan. Tule siis sinäkin paikalle, yksin tai kavereiden kanssa, ja ota ilo irti tästä mahdollisuudesta olla - monessa mielessä - mukana pelin hengessä!

Keskustele aiheesta foorumilla (0 vastausta).