ImageNova on aloitteleville kirjoittajille suunnattu, palautteellinen science fiction- ja fantasianovellien kirjoituskilpailu, jonka Turun Science Fiction Seura ja Suomen Tieteiskirjoittajat järjestävät vuonna 2008 jo yhdeksättä kertaa.

Kilpailuun voivat ottaa osaa kaikki kirjoittajat, jotka eivät ole aikaisemmin julkaisseet kaunokirjallista teosta. Omakustanteet ja julkaisut antologioissa eivät kuitenkaan ole este kilpailuun osallistumiselle. Novellien aihe on vapaa, kunhan se liittyy science fictioniin tai fantasiaan.

Novellit on postitettava kolmena kappaleena viimeistään 7.4.2008 osoitteella TSFS ry. / NOVA 2007, PL 538, 20101 Turku. Tekstien enimmäispituus ohjeissa annetuin asetuksin on 20 liuskaa ja ne on kirjoitettava suomeksi. Tarkemmat säännöt löytyvät Novan www-sivulta osoitteesta http://www.tsfs.fi/nova/saannot.php.

Novan sivuilta löytyvät myös edellisvuotisen yleispalautteet sekä tulostettava Nova-kutsu pdf-muodossa. Etenkin säännöt kannattaa lukea ennen kirjoittamisen aloittamista läpi, sillä esiraati tai tuomaristo saa hylätä ohjeiden vastaisesti kirjoitetun tekstin. Rivimääriin, marginaaleihin ja tekstin luettavuuteen siis kannattaa kiinnittää huomiota.

Kilpailun ensimmäinen palkinto on 200 euroa. Toiseksi tullut saa 100 ja kolmas 50 euroa. Kunniamainitut (sijat 4.-10.) saavat 40 kukin euroa. Palkintosummat voivat nousta nyt ilmoitetusta avustusten myötä. Voittajat julistetaan ja palkinnot jaetaan Tampereella 26.-27.7. järjestettävässä Finncon-tapahtumassa.

Järjestäjät toivovat runsasta osallistumista niin kokeneilta kuin aloitteleviltakin kirjoittajilta!

Lisätietoja:

NOVA-sihteeri Kirsi Saaros

nova2008(ät)tsfs(piste)fi

http://www.tsfs.fi/nova/

Log in to comment
Keskustele aiheesta foorumilla (0 vastausta).
Paikalla 2 jäsentä ja 43 vierailijaa
Ruska, LordStenhammar
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376