Suomen Tieteiskirjoittajat järjestää kirjoittajakurssin 15.-16.11.2008. Tampereen työväenopisto Sampolan tiloissa. Kurssin aiheena on novellin ja lyhytnovellin kirjoittaminen. Opettajina toimivat Irma Hirsjärvi ja Markku Soikkeli. Vierailevana luennoitsijana kurssilla opettavat yhdysvaltalainen kirjailija ja luovan kirjoittamisen opettaja Bruce Holland Rogers, http://www.sff.net/people/bruce sekä Liisa Rantalaiho. Kurssi on tarkoitettu jo novelleja julkaisseille tai STk:n kursseille aiemmin osallistuneille kirjoittajille. Kurssille otetaan 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ennakkotehtävänä kurssille lähetetään novellin alku, jossa esitellään henkilöt (väh. 2), tapahtumapaikka ja novellin peruskonflikti. Maksimipituus 2 liuskaa, 12 pt fontilla, 1 ½ rivivälillä. Ennakkotehtävä lähetetään 9.11. mennessä Markku Soikkelille, csmaso@uta.fi.

Kurssin hinta on STk:n jäsenille 25 euroa, ei-jäsenille 35 euroa. Opetus on lauantaina klo 11-17 ja sunnuntaina klo 12-15. Lauantaina ohjelmassa ovat Bruce Holland Rogersin, Irma Hirsjärven ja Liisa Rantalaihon luennot, harjoituksia ja keskustelua. Sunnuntaina osallistujat saavat palautteen ennakkotehtävistään.

Kurssin opettajista:

Bruce Holland Rogers on yhdysvaltalainen kirjailija, opettaja ja Word Work - Surviving and Thriving as a Writer -teoksen kirjoittaja.

Markku Soikkeli on tamperelainen kriitikko ja scifi-kirjailija

Irma Hirsjärvi on jyväskyläläinen tutkija ja luovan kirjoittamisen opettaja.

Liisa Rantalaiho on tamperelainen professori emerita ja kriitikko.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Saara Henriksson, sahenr@utu.fi.

Log in to comment
Keskustele aiheesta foorumilla (0 vastausta).
Paikalla 1 jäsen ja 51 vierailijaa
LordStenhammar
Uusin jäsen: Tuomas Anttonen
Jäseniä yhteensä: 9389