ImageSinä! Niin juuri. Tarkoitan sinua! Suomen suurin Finncon on taas tulossa. Jyväskylän Seminaarimäellä tapahtuu taas fantastisia asioita! Luvassa on petoja, seksiä, väkivaltaa - fiktiivisesti kuten perinteisiin kuuluu. Finncon on pohjoismaiden suurin fantasia- ja scifikirjallisuustapahtuma, joka on kävijöilleen (odotamme paikalle tänä vuonna vähintään viittä tuhatta) ilmainen. Ohjelmaa tapahtumassa viikonlopun aikana on vähintään 60 tuntia, ja coni järjestetään täysin vapaaehtoisvoimin. Lisätietoja löytyy nettisivuiltamme.

Tule osaksi Finncon '07 järjestäjäorganisaatiota ja opi kansainvälisen tapahtuman tekemistä! Tarvitsemme ihmisiä vapaaehtoisiksi avustajiksi elivänkäreiksi työskentelemään järjestyksenvalvojana järjestyksenvalvojana, infopisteessä, myyntipöydissä ja eri ohjelmaosuuksien käytännön järjestämisessä. Vänkäreiltä toivomme innokkuutta vänkäämiseen ja vastuullisuutta omissa tehtävissä!

Palkkiona työstä saat hyvän mielen ja kokemusta suuren tapahtuman organisoinnista. Lisäksi pääset tapaamaan pääset tapaamaan suomalaisen ja kansainvälisen scifin, fantasian ja animen kärkitapahtuman tekijöitä, ja urakan lopuksi virkistävään Dead dog partyyn tarjoiluineen, yhdessä conin tekijöiden ja kunniavieraiden kanssa. Isommasta urakasta saat myös Finnconin staff-T-paidan tai lounaan valintasi mukaan. Mitä nopeammin ilmoittaudut, sitä nopeammin pääset mukaan! http://www.finncon.org/fi/rekry.php

Finncon '07 ohjelma tapahtuu 14.-15.7., lauantaina ja sunnuntaina klo 10-18, mutta valmistelut alkavat perjantaina, ja kunakin connpäivänä jokaista salia ja tilaa varten joudutaan tekemään valmistelevaa työtä. Joka päivä aloitamme siis noin tuntia ennen ohjelmaa. Kuten viimekin vuonna järjestämme Finnconin yhteistyössä Animeconin kanssa, joten ohjelmaa on paljon eri puolilla kampusta.

Sinut opastetaan tehtävääsi ja saat jokaiselle vänkärille jaettavan perustietopaketin. Kaikille vänkäreille pidetään info-tilaisuus, jonka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Tarmo Friman toimii vänkärivastaavana, ja hän tai hänen sijaisensa on jatkuvasti paikalla vänkäri-infopisteessä.

Palkkio vänkärille, joka tekee vähintään 4 tuntia per päivä: lounaslippu tai t-paita. Yhteensä 8h työstä voit valita per/4h jomman kumman. Ilmaiset virvoitusjuomat kuuluvat etuihin. (Dead dog party on rajoitettu 18-vuotta täyttäneille.)

Kerro seuraavat tiedot itsestäsi www-lomakkeen lisätiedoissa:

Aiempi kokemus (gopher-/vapaaehtoistyö Finnconissa tai muissa tapahtumissa):

Erityistaidot (tekniikka, järjestyksenvalvojakortti, ensiapukortti,
videokuvaus ja -kalusto, äänitekniikka jne.):

Haluamasi työvuorot:

Perjantai 13.7. (työntekijöiden tarve (roudaus)): xx tuntia klo xx-xx välillä

Lauantai 14.7. (työntekijöiden tarve klo 8.00-20.30): xx tuntia klo xx-xx
välillä

Sunnuntai 15.7. (työntekijöiden tarve klo 8.00-20.30): xx tuntia klo xx-xx
välillä

Kiitoksia ja tervetuloa järjestämään Finnconia!
Keskustele aiheesta foorumilla (0 vastausta).