Risingshadow.net nyt myös englanniksi!

Risingshadow laajeni koskemaan myös englanninkielistä kirjallisuutta. Uuden sivuston tarkoitus on olla ajan hermoilla alan uusimmista tapahtumista, sekä ylläpitää kirjailijatietokantaa englanninkielisistä teoksista. Koska olemme suomalainen sivusto, niin haluamme myös tuoda suomalaisten kirjailijoiden teoksia maailmalle paremmin tutuksi.

Jotta suomenkieliset ja englanninkieliset sivustot eivät menisi pahasti sekaisin, niin molemmat sivustot muutetaan seuraavasti:

Tämä suomenkielinen sivusto muuttuu osoitteeseen http://fi.risingshadow.net . Vanhat portal.risingshadow.net linkit toimivat vielä toistaiseksi, mutta sivuston sisällä surfattaessa linkit vaihtuvat jo ensimmäisellä klikkauksella tuohon uuteen fi-osoitteeseen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että joudut kirjautumaan sivustolle uudestaan, koska selaimen automaattikirjautuminen ei ymmärrä sivuston nimen vaihtumista. Säilytän tuon vanhan portal-sivuston osoitteen tämän vuoden loppuun saakka, jotta suurin osa hakukoneista ja käyttäjien tekemistä linkeistä ehtii muuttua uuteen osoitteeseen. Osoite www.risingshadow.net viittaa jatkossakin suomenkieliseen sivustoon.
Huom! Riittää, että muutat osoitteesta ainoastaan portal -> fi sanaksi, koska emme ole tehneet sisältöön mitään muutoksia.

Englanninkielinen sivusto toimii osoitteessa http://en.risingshadow.net . Jokainen käyttäjä joutuu rekisteröimään uuden tunnuksen englanninkieliselle puolelle, jos haluaa tuota uutta sivustoa käyttää. Teknisesti suomenkieliset ja englanninkieliset sivustot ovat lähes samanlaiset, mutta sisältö on sitten molemmissa täysin omansa. Englanninkielinen sivusto ei siis ole vain käännös nykyisestä sivustosta vaan tarkoitus on antaa kasvaa sen omia polkujaan.

Keskustele aiheesta foorumilla (0 vastausta).