Tampereella järjestetään keväällä 2008 kolme isoa sarjakuva/roolipeli/scifi/fantasia/anime/manga -tapahtumaa. Kaikki kolme tapahtumaa kaipaavat innokkaita avustajia!

Tracon III, järjestetään 16.2, roolipeli-, manga- ja animetapahtuma. Tapahtumaan on pieni pääsymaksu ja järjestetään nyt kolmatta kertaa.
Tampere Kuplii sarjisfestarit, järjestetään huhtikuussa, keskittyy sarjakuviin, niin länsimaisiin kuin muihinkin. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja se järjestetään toista kertaa.
Finncon ja Animecon'08, järjestetään 26.-27.7, kattavat laajasti scifiä, fantasiaa, animea sekä mangaa ja näihin liittyviä ilmiöitä. Tapahtumat järjestetään yhdessä ja niihin on ilmainen sisäänpääsy. Finncon ja Animecon ovat jo useamman vuoden ajan olleet Euroopan suurimmat alan tapahtumat. Finncon ja Animecon järjestetään Tampereella ensimmäistä kertaa vuonna 2008.

Tapahtumien tiimoilta ollaan järjestämässä yhteinen kokous lauantaina 25.8 kello 13. Paikkana Tammer-Tukun neuvotteluhuone osoitteessa Kuokkamaantie 4, 33800 Tampere.

Lisää aiheesta täällä .

Keskustele aiheesta foorumilla (0 vastausta).