Risingshadow’n päätehtävä on aina ollut suositella tieteis- ja fantasiakirjojen ystäville uutta laadukasta luettavaa ja pitää käyttäjät ajan tasalla kirja-alan tapahtumista ja uusien teosten ilmestymisestä. Risingshadow’n suomenkielinen kirjatietokanta kattaakin jo noin 4 000 teoksen tiedot, ja luku luonnollisesti kasvaa jatkuvasti! Jokaiselle löytyy varmasti jotakin – ongelmaksi voi muodostua lähinnä runsaudenpula ja valinnan vaikeus.

Nyt Risingshadow tuo uutena ominaisuutena käyttäjien omiin kirjahyllyihin kiehtovan kirjasuosittelujärjestelmän, joka vastaa jatkuvasti kysymykseen ”mitä lukisin seuraavaksi”. Kirjasuositukset ovat jokaiselle käyttäjälle henkilökohtaisia, sillä järjestelmä analysoi antamasi kirja-arvosanat, ja tulkitsee siten kirjamakuasi. Näin suosittelujärjestelmä pystyy suosittelemaan kirjoja, jotka saattavat olla juuri sinun uusia suosikkikirjojasi!

Voit myös helposti vertailla omaa kirjamakuasi muihin Risingshadow’n käyttäjiin ja katsoa, keiden kanssa sinulla on eniten yhteistä! Sinua saattaa myös kiinnostaa, mitä kirjoja juuri nämä ihmiset ovat viime aikoina lukeneet…

Miten sinä pääset mukaan ja alat saada henkilökohtaisia kirjasuosituksia? Se on helppoa! Rekisteröidy Risingshadow’n käyttäjäksi, jos sinulta vielä puuttuu käyttäjätili. Arvostele vähintään 10 lukemaasi kirjaa 1-5 tähdellä, ja siitä se sitten alkaa! Kirjasuositukset päivittyvät omaan henkilökohtaiseen kirjahyllyysi, ja tarkentuvat sitä mukaa kuin sinä arvostelet uusia ja uusia lukemiasi kirjoja!

Keskustele aiheesta foorumilla (8 vastausta).