Suomen suurin scifi- ja fantasiakirjallisuuteen keskittyvä sivusto, Risingshadow.fi, on avattu uudistuneena 2.10.2013. Uudistuksessa olemme parantaneet erityisesti sivuston tietoturvaa ja käyttäjille tarjottuja palveluita.

Risingshadow esittelee tulevaisuudessakin monipuolisesti kotimaista ja ulkomaista genrekirjallisuutta. Kirjatietokanta, keskustelualue, kirjahyllyt ja muut palvelut ovat kokeneet suuria ja pieniä parannuksia. Tervetuloa sivustolle tutustumaan tarkemmin uudistuksiin! Vanhat tunnukset toimivat normaalisti myös uudistuksen jälkeen, ja vanha keskustelualue löytyy sivustolta arkistona.

Syksyn aikana uudistustyö jatkuu pienemmin askelin. Erityisesti kaikki käyttäjäpalaute on siis tervetullutta. Nyt on hyvä hetki myös palata sivustolle pidemmän tauon jälkeen: uudistunut keskustelualue on kaikille käyttäjille yhtä tuore ja avoin uusille keskustelulle. Päivityksen ansiosta sivuston pitäisi nyt olla myös entistä nopeampi.

Risingshadow.fi sivustolla vierailee vuosittain yli miljoona kävijää. Olethan sinä jatkossakin yksi heistä - tervetuloa uudistuneelle sivustolle!

Parhain terveisin,

Risingshadow.fi:n ylläpito

Keskustele aiheesta foorumilla (13 vastausta).