Ensi vuonna 20-vuotisjuhliaan viettävä Risingshadow.fi on kokenut yhden historiansa suurimmista uudistuksista. Scifi- ja fantasiakirjallisuuteen keskittynyt sivusto kokoaa yhteen harrastajia, kirjailijatietoa, keskusteluja, arvosteluja ja uutisia, jatkossa entistä modernimmassa ulkoasussa ja yhä monipuolisemmin toiminnoin.

Yksi suurimmista muutoksista on sivuston uusi ulkoasu, joka mahdollistaa myös sivujen käytön entistä sujuvammin erilaisilla päätelaitteilla, kuten puhelimilla ja tableteilla. Sivuston vaaleampi väri on myös pitkään ollut käyttäjien toivelistalla. Uusiin ominaisuuksiin lukeutuu Risingchat, joka mahdollistaa keskustelun toisten käyttäjien kanssa reaaliaikaisesti.

Risingshadow'n kirjatietokanta kokoaa yhteen noin 6000 suomeksi julkaistua spekulatiivisen fiktion nimikettä. Käyttäjien omat kirjahyllyt ovat nyt laajentuneet toiminnallisuudeltaan entistä helpommiksi personoida. Kirjahyllyjen seuraustoiminnon kautta myös lukemisen sosiaalinen ulottuvuus monipuolistuu.

Aktiivisen keskustelualueen suurimmat uudistukset koskevat ulkoasua, ja vanhat viestit löytyvät yhä alueelta. Käyttäjien ei tarvitse rekisteröityä sivustolle uudelleen, ja vanhat keskustelut voivat jatkua siitä, mihin ne jäivät. Uuteen sivustoon kelpaa toki myös uusien käyttäjien tulla tutustumaan. Ylläpito toivookin monipuolista palautetta niin uusilta kuin vanhoiltakin käyttäjiltä.

Tarkempaa tietoa uudistuksesta erityisesti aikaisemmille käyttäjille on tarjolla täällä ja uudistuksesta voi keskustella täällä.

Keskustele aiheesta foorumilla (0 vastausta).