HourglassEyes | Lukupiiri | 59 viestiä | 20.11.2024
Viimeisin Freyja | klo 05:58
HourglassEyes | Lukupiiri | 63 viestiä | 18.12.2024
Viimeisin Freyja | klo 05:52
Elämä on ihanaa, koska...
14.10.2013
Ansa
Rohkaistuin ja sain soitetuksi itselleni ajan lekurille. Toivottavasti osaa ohjata oikeille ihmisille, mutta ainakin pääsen purkamaan sydäntäni huomenna aamusta...
Päätin sitten tehdä makaronivelliä. :heart:
Saa nähdä miten onnistuu. Mummolassa tuli aina syötyä, joten on ainakin nostalginen ruoka, kun ei sitä ole moneen vuoteen tullut nautittua. Se nyt kuitenkin oli tosi hyvää ja yksinkertaista.

Formaldehyde
Kuu katselee minua ikkunasta ja olen iloisesti juovuksissa. Ahhh. I loves you, moony. :heart:
...pikkuveli oli yökylässä.
Opiskelu on kivaa nyt, kun olen päässyt opiskelemaan sitä ainetta, jota rakastan eniten maailmassa. Yleinen kirjallisuustiede! :heart:
Löysin kaksi uutta ihanaa luomuhajuvettä, eivät olleet liian kalliita ja tuoksuvat tosi hyvälle. Myös ostin kolme uutta kirjaa (Yösirkuksen, Sielut kulkevat sateessa ja Deathlessin) ja olen niistä innoissani.
...pikkuveli oli yökylässä.

Piru Naiseksi
sentään jotain säpinää pulpahtaa syyspäiviinkin, toiminnaksi ennen talviunta.
Hibernointiani saattaa tosin häiriköidä mm. tieteistarinoitten väsääminen tuleviin talven kirjoitusmittelöihin, mikä on myös elähdyttävä juttu.
sentään jotain säpinää pulpahtaa syyspäiviinkin, toiminnaksi ennen talviunta.
The Big Bad Wolf
Elämä on ihanaa, sillä sain vihdoin idean syysprojektiin (joskin täytynee hitusen kiirehtiä, ettei joku toinen keksi sitä ensin :wink: ). Plus, että blogini sai taas yhden uuden lukijan (joita on jo kuusi, hehee vau :lol: plus anonyymit), joka on yllättäen saksalainen... Hiukan mietityttää, ja kummeksuttaa, mutta hyvä mieli tuosta tuli. Kommentitkin piristävät synkkää päivää.
Dragonil
...mie pääsen huomenna etelään! Suuntana siis Helsinki. Ohjelmassa on shoppailua Fantasiapeleissä, Akateemisessa kirjakaupassa ja ehkä parissa vaateliikkeessäkin :cheesy: Ja vielä kaiken lisäksi pääsen kannustamaan HIFK:ä Jokerit vs. HIFK -peliin :smile:
Kirjaneito
Koska olen tänään nähnyt sellokavereita pitkästä aikaa ja huomenna nokka kohti Turkua sukuloimaan ja leirikavereita tapaamaan. Yhtä kaveria en ole nähnyt pariin vuoteen, jänskää! Siis kavereita, mummojen ruokaa ja seikkailua Turussa yhdessä siskon kanssa! :smile:
18.10.2013
Minun olisi ollut tässä parin viime päivän aikana varmaan aiheellisempaa kirjoittaa potutusketjuun kuin tähän, koska elämään on mahtunut lähinnä epätoivoista tenttiinlukemista ja karmaisevaa väsymystä ja eilen iltapäivällä alkoi rannetta äkkiä särkeä niin hirvittävästi, että olen ehtinyt syödä jo kourallisen särkylääkkeitä. Lisäksi monta viikkoa vaivanneet jumihartiat ehtivät tällä viikolla äityä niin pahaan jamaan, että veri ei tuntunut pääsevän enää päähän ja minua pyörryttikin moneen otteeseen.
No, tentti oli vähän tuskaa sekin mutta nyt se on ohi, rannetta särkee yhä mutta nyt minulla on kaikenlaisia konsteja taistella särkyä vastaan, ja tänään alkoi jopa jonkin sortin syysloma (johon tosin kuuluvat yksi luento ja useampikin vuoroaan odotellut kouluhomma) joten ehtii nukkua. Aikaisia herätyksiä ei sitä paitsi ole enää tämän vuoden puolella, jeij!
Tänä iltana (tai siis eilen) kävin hengailemassa tuttujen ihmisten kanssa ja oli jotenkin erityisen kotoisa fiilis. Juttelin ekaa kertaa kunnolla erään sellaisen tyypin kanssa, joka ilmiselvästi haluaa tehdä minuun lähempää tuttavuutta sosiaalisista haasteistaan (tai minun vastaavistani) huolimatta, koskapa on kerran tällä ja viime viikolla tuntunut huomioivan minua ihan erityisesti. Mikä ehdottomasti hienointa, hän tarjoutui hieromaan hartioitani oikein pitkän kaavan mukaan, ja nyt veri kiertää taas! Oli muuten itse asiassa ensimmäinen kerta kun hartioitani oikeasti hierottiin, koska olen pienestä pitäen kammonnut sitä kauheasti. Syinä lienevät se, että olen vähän karttanut kosketusta ylipäätäänkin, ja se, että kyseisenlaatuinen kosketus on vieläpä kovakouraisen sorttista.

18.10.2013
Elämä on ihanaa, koska sataa lunta. :cheesy: Ei sitä vielä maahan jää kuin nimeksi, vähän valkoista sammalnurmen päälle, mutta ilmassa töytäileviä pikkuhiutaleita on hauska katsella.
Piru Naiseksi
virtuaalikielin virtuaalisesti lipoen, siis mielessäni hykerrellen voin odottaa keikkarupeamaisen alkamista tänään. Työstä tyhjyyttään ammottaviin päiviinkin keksin toki täytettä mutta kyllä ne niljastavat silti oloa. Luppopäivät ovat mukavia mutta sopivin annoksin.
19.10.2013
Metusalem
Tapasin vanhoja ystäviä ja muistin miksi viihdyn niin hyvin heidän seurassaan. "Miks tolla on viikset tolla kukalla joka kasvaa tosta perhosesta?"
19.10.2013
Skie
Takana on aivan huippupäivä! Syysloma alkoi tänään, sain kandistani arvosanan (joka oli vielä aikasen hyvä) ja pääsin heilumaan ja tanssimaan ystäväni kanssa kuin viimeistä päivää PMMP:n keikalla.
20.10.2013
En viettänyt tänään koko päivää sisätiloissa, vaan kävin reippaalla juoksulenkillä, joka kohensi mielialaani välittömästi. Kelikin oli täydellinen, aurinko paistoi kirkkaasti ja lämpötila oli mukavan kolea. Voin suositella liikuntaa muillekin, tekee nimittäin höpöä sekä keholle että mielelle.
20.10.2013
Kirjaneito
Knox Gargol... koska oltuani viikon reissussa, pääsin pitkästä aikaa omalle kämpälleni. Home, sweet home.Voisinpa sanoa samaa. Vietin poikkeuksellisen aktiivisen syysloman ja vaikka oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa muualla asuvia kavereita ja sukulaisia, kuten Knox Gargol totesi: Home, sweet home. Tämän päivän olenkin vain istuskellut tietokoneella ja lueskellut, nauttinut yksinäisyydestä.
[quote="Knox Gargol" post=3184]... koska oltuani viikon reissussa, pääsin pitkästä aikaa omalle kämpälleni. Home, sweet home.[/quote]
21.10.2013
The Big Bad Wolf
... koska musiikissa sijaistava kuvisopeharjoittelija on niiin. Paras. Opettaja. Ikinä. :cheesy:
21.10.2013
Diara
... koska viikkoja etukäteen jännittämäni hammastarkastus sujui toivotulla tavalla, eli edelleenkään hampaistani ei löytynyt reikiä :smile: On mukavaa saada kehut suuhygienistiltä taas kerran, kun olen onnistunut nämä 23 vuotta hoitamaan hampaitani niin hyvin, ettei ole tarvinnut vielä kertaakaan reikiä paikkailla. Tällä kertaa sain vielä oikein lisäkehut, kun reilu vuosi sitten poistetut hammasraudatkaan eivät reikiä tehneet, kuulema melko usein näkee niitäkin tapauksia, kun rautojen takia ei olla pystytty pesemään hampaita tarpeeksi hyvin. Osaan minä sentään jotain hyvin - nimittäin hampaiden pesun :cheesy:
22.10.2013
Emelie
Osallistuin yhdessä divarissa Helsingin Kirjamessujen lippujen arvontaan, ja olin yksi onnekkaista voittajista! Harvoin voitan mitään, mutta sitten kun niin tapahtuu, palkinto on oikeasti sellainen mitä haluan.
22.10.2013
Diara
Dragonil...lyhyesti ja ytimekkäästi: Downton Abbey.Kannatan!! Ehdin tässä parin viikon aikana hamstrata käsiini kaikki aikaisemmat kaudet ja katsomaan ne läpi, kun en malttanut odottaa uutta :cheesy: Onneksi ei enää tarvitse kuin muutama tunti jaksaa odotella.
[quote="Dragonil" post=3309]...lyhyesti ja ytimekkäästi: Downton Abbey.[/quote]

23.10.2013
Aavis
Elämä on ihanaa, koska ei enää tarvitse menettää yöuniaan koulun takia. Ainakin pari viikkoa ihanan rentoa ja senkin jälkeen toivottavasti tuntuu vähän tähän tähänastista kivemmalta. Kivoja kursseja ja kivoja opettajia ja muutenkin kivoja ihmisiä elämässä. Pitkästä aikaa hyvä mieli.
Kannatan!! Ehdin tässä parin viikon aikana hamstrata käsiini kaikki aikaisemmat kaudet ja katsomaan ne läpi, kun en malttanut odottaa uutta :cheesy: Onneksi ei enää tarvitse kuin muutama tunti jaksaa odotella.Hehe... olihan uuden kauden alkaminenkin kieltämättä aika iso juttu.

[quote]Kannatan!! Ehdin tässä parin viikon aikana hamstrata käsiini kaikki aikaisemmat kaudet ja katsomaan ne läpi, kun en malttanut odottaa uutta :cheesy: Onneksi ei enää tarvitse kuin muutama tunti jaksaa odotella.[/quote]

Hehe... olihan uuden kauden alkaminenkin kieltämättä aika iso juttu.
- Keskustelut
- Satama
- Elämä on ihanaa, koska...