HourglassEyes avatar
Pisania avatar
Pisania | Lukupiiri | 43 viestiä | 04.12.2024
Viimeisin Eija | 15.02.2025
Sivut: 1, 2

Elämä on ihanaa, koska...

23.06.2024
Mustelmann avatar
(moderaattori)
Olipa onnistunut juhannus. Kolme päivää vapaata perjantaista sunnuntaihin, eikä ruuasta, juomasta ja seurasta ollut puutetta. Nyt olotila on melko väsynyt ja turvonnut, mutta kyllä kunnon juhlinta vaan tekee joskus hyvää.
30.06.2024
Kipetsu avatar
Minut hyväksyttiin aikuisopiskelijaksi it-alan opintoihin ja opinnot alkavat heinäkuussa juuri ennen lakimuutoksia
ja sen mukaan saan vielä etuuksia.
26.07.2024
Mustelmann avatar
... on lomaa ja kaljaa!
28.07.2024
Rattoisaa lomaa!

Minusta on ihanaa, että ulkona on pimeää. Pimeän tullessa on mukava käydä nukkumaan. Vuoden valoisin aika on vähän haastavaa, kun ei iltaisin väsyttäisi. Ajoitin tänä vuonna kesälomani niin, että aloitin lomailun jo hyvissä ajoin kesäkuussa, koska lomalla ei niin väliä, vaikka valvoisi valoisassa yössä.  Oli hyvä ajoitus, ensi vuonna uudestaan. Lisäksi uskon, että nautin kesälomasta eniten silloin, kun lomalle voi jäädä mahdollisimman pian sen jälkeen, kun iskee fiilis, että nyt on kesä. Minulla sellainen kesäisin kesäfiilis ajoittuu alkukesään. Nyt alkaa olla jo enemmän sellainen kohta on syksy -fiilis. Vaikkei tietenkään oikeasti vielä ole, ei hätää, lomailijat!
09.08.2024
Ageha avatar
Elämä on ihanaa, koska on ystäviä. ♥ Joita on ihana tavata, ja joita voi jopa matkustaa tapaamaan (!) toiselle paikkakunnalle, saaden ihanan pienen vapaahetken arjesta.
Takaisin ylös