Hiistu (moderaattori) ☆613 kirjaa, 12 kirja-arviota, 3617 viestiä
Rattoisaa lomaa!
nyt on kesä.

kohta on syksy -fiilis. Vaikkei tietenkään oikeasti vielä ole, ei hätää, lomailijat!

Rattoisaa lomaa!

Minusta on ihanaa, että ulkona on pimeää. Pimeän tullessa on mukava käydä nukkumaan. Vuoden valoisin aika on vähän haastavaa, kun ei iltaisin väsyttäisi. Ajoitin tänä vuonna kesälomani niin, että aloitin lomailun jo hyvissä ajoin kesäkuussa, koska lomalla ei niin väliä, vaikka valvoisi valoisassa yössä. Oli hyvä ajoitus, ensi vuonna uudestaan. Lisäksi uskon, että nautin kesälomasta eniten silloin, kun lomalle voi jäädä mahdollisimman pian sen jälkeen, kun iskee fiilis, että [i]nyt on kesä[/i]. [img]/media/kunena/emoticons/rs_grin.png[/img] Minulla sellainen kesäisin kesäfiilis ajoittuu alkukesään. Nyt alkaa olla jo enemmän sellainen [i]kohta on syksy [/i]-fiilis. Vaikkei tietenkään oikeasti vielä ole, ei hätää, lomailijat! [img]/media/kunena/emoticons/rs_tongue.png[/img]