Mustelmann | Teatteri | 856 viestiä | 09.10.2013
Viimeisin Mustelmann | 07.10.2024
HourglassEyes | Lukupiiri | 151 viestiä | 28.12.2023
Viimeisin Eija | 06.10.2024
The Mortal Instruments kirjasarja tv-sarjaksi!
13.10.2014
The Hollywood Reporter on julkaissut tiedon, että The Mortal Instruments jatkuu... kylläkin tv-sarjana! Sarjan tekeminen aloitetaan ensi vuonna. Sarjan kanssa työskentelee mm. Ed Decter. Näyttää siltä, että myös näyttelijät vaihtuvat.
Martinin twiittejä voi katsastaa täällä.
Martinin twiittejä voi katsastaa täällä.

[i]"On järkevää tehdä kirjoista tv-sarja, Martin Moszkowicz kertoi THR:lle. "Meidän täytyisi jättää muuten iso osa pois kirjoista jos tekisimme niistä elokuvia. Tv-sarjassa voimme uppoutua paremmin TMI:n maailmaan."[/i]

Martinin twiittejä voi katsastaa [url=http://themortalinstruments11.blogspot.fi/]täällä[/url].
Scartti
Toivottavasti vaihtuvat! Ja toivottavasti eivät tee 22-24 jakson kautta turhine täytejaksoineen vaan mukavan tiiviin paketin.
13.10.2014
Jos saisin päättää niin en vaihtais hahmoja koska tykästyin heihin, mutta en nyt koe ihan kauheaa menetyksen tuskaa vaikka vaihtuisivatkin ja olisi ihan kiva, että sarja alkaisi ekasta kirjasta eikä jatkuis tokasta. Mielenkiinnolla jään kyllä odottamaan uutisia tämän tiimoilta!
13.10.2014
Jään odottamaan innolla, joskin kauhunsekaisesti, millainen sarjasta tulee. Toivottavasti aloittaisivat tarinan ihan alusta, olin hyvin pettynyt elokuvaan, koska siitä oli jätetty niin paljon hyviä ja hauskoja asioita pois. Niin paljon kuin pidin Jamie Campbell Bowerista Jacen osassa (päästyäni sen shokin ylitse, ettei Alex Pettyfer saanutkaan roolia...) jäi Jacen hahmosta uupumaan syvyyttä niin paljon. Minulla oli myös suunnattomia vaikeuksia hahmottaa Lily Collins Claryn roolissa, jotenkin se ei vaan vastannut kirjoista saamaani mielikuvaa. Lopullinen murskaus leffalle tuli juonimuutoksista...
Joten; peukut pystyyn sarjan käsikirjoittajille; tehkää paremmin, please! :cheesy:

max
14.10.2014
maxEli nyt meillä on tv-sarjoista plagioituihin HP-fanficceihin pohjautuvaan kirjaan pohjautuva tv-sarja, joten kun tästä sitten vääjäämättä kirjoitetaan fanficceja, niin ollaan niin diipillä tasolla ettei mitään rajaa.Eikö voisi jo vaihtaa aihetta? HP sitä ja HP tätä, ihan kuin jostain ylijumalasta puhuttaisiin. Eiköhän tuo asia ole jo loppuunkäsitelty. HP-fanit itkee ja sahaa ranteitaan viivoittimilla, jep, tuli selväksi.
[quote="max" post=22212]Eli nyt meillä on tv-sarjoista plagioituihin HP-fanficceihin pohjautuvaan kirjaan pohjautuva tv-sarja, joten kun tästä sitten vääjäämättä kirjoitetaan fanficceja, niin ollaan niin diipillä tasolla ettei mitään rajaa.[/quote] Eikö voisi jo vaihtaa aihetta? HP sitä ja HP tätä, ihan kuin jostain ylijumalasta puhuttaisiin. Eiköhän tuo asia ole jo loppuunkäsitelty. HP-fanit itkee ja sahaa ranteitaan viivoittimilla, jep, tuli selväksi.

Diara
Q_BlackAsiasta toiseen, hirveän moni on antanut negatiivista palautetta leffalle kun siinä juonikuviot muuttui jne. Multa löytyy kaikki kirjat hyllystä ja olen ne useasti lukenut, mutta en kyllä muista edelleenkään kuolemaksenikaan ekaa kirjaa joten eipä haitannut leffan juonikuviot :cool: Pidin leffasta kyllä todella paljon :heart:Minullakin on kaikki kirjat ja pidän niistä todella paljon. Ensimmäisen kirjan lukemisesta on vaan vierähtänyt jokunen vuosi, joten en muistanut siitä paljon mitään, kun kävin leffan katsomassa. Pidin leffasta todella paljon, ja varmasti suurin vaikuttava syy on se, että pystyin käsittelemään leffan omana, identtisenä tuotoksena sen sijaan, että olisin koko ajan verrannut sitä siihen, mitä tapahtui tai ei tapahtunut kirjassa. Sitä en taas pysty arvioimaan, mitä pitäisin elokuvasta jos muistaisin, mitä kirjassa tapahtuu. Kirjoihin perustuvien elokuvien kanssa kun on kuitenkin hyvä pitää aina mielessä, että leffa on kuitenkin itsenäinen teos eikä kaikkea kirjasta voi mahduttaa leffaan, joten niitä ei pidä verrata. Vaikeaa, myönnän, mutta onnistun siinä yllättävän usein. Ja nyt asiaa auttoi tosiaan se, etten muistanut paljon mitään kirjasta.
Pikkusiskoni kävi katsomassa leffan heti kirjan lukemisen jälkeen. Hän ei pitänyt leffasta juuri erojen takia. Tässä mielestäni kiteytyykin se pointti, ettei kirjaa ja leffaa pitäisi vertailla (liikaa), vaan nauttia siitä, mitä edessä on. Jotkut leffat onnistuvat tekemään kunniaa alkuperäistarinalle, toiset ei, mutta ei sen välttämättä tarvitse vaikuttaa siihen, minkälaisen "elämyksen" leffa antaa.
Oho, kun meinaa karata aihe. Jos palataan tuohon tv-sarjaan tässä kohtaa, niin kuulostaa hyvältä. Ja saisivat kyllä aloittaa alusta uudelleen ja tehdä sen ekankin kirjan paremmin (jos se nyt kerran oli niin huono). Muutenkin olisi parempi, että mennään ihan uudella pohjalla alusta asti uudelleen, olen kyllä kiinnostunut näkemään, mitä sarja tuo mukanaan.
[quote="Q_Black" post=22237]Asiasta toiseen, hirveän moni on antanut negatiivista palautetta leffalle kun siinä juonikuviot muuttui jne. Multa löytyy kaikki kirjat hyllystä ja olen ne useasti lukenut, mutta en kyllä muista edelleenkään kuolemaksenikaan ekaa kirjaa joten eipä haitannut leffan juonikuviot :cool: Pidin leffasta kyllä todella paljon :heart:[/quote]

max
Q_Black HP-fanit itkee ja sahaa ranteitaan viivoittimilla, jep, tuli selväksi.En ole HP-fani vaan ylipäänsä hyvien kirjojen fani. Tai edes kirjojen.. :tongue:
[quote="Q_Black" post=22237] HP-fanit itkee ja sahaa ranteitaan viivoittimilla, jep, tuli selväksi.[/quote]
14.10.2014
Varjojen kaupungeista oli tarkoitus tehdä menestyvä "young adult" -elokuvasarja, joka haastaa suosiossa Twilightin ja Nälkäpelin. Toisen osan (Tuhkakaupunki) esituotanto aloitettiin ennen Luukaupungin ensi-iltaa, ja uusia näyttelijöitäkin ehdittiin kiinnittää. Mutta monien yllätykseksi Luukaupunki floppasi pahasti, mikä kaatoi koko franchisen alkuunsa. Tv-sarja tulee olemaan uusi yritys pienemmällä budjetilla.
Jostain syystä elokuva ei löytänyt yleisöään, vaikka kirjasarja on erittäin suosittu. Varjojen kaupungit epäonnistui siinä, minkä vähemmän tunnetut Outolintu ja Labyrintti tekivät tänä vuonna. [En tiedä, olisiko Veronica Rothin romaania edes suomennettu ilman elokuvaa.] Potentiaalia Varjojen kaupungeilla kyllä on, sillä Cassandra Claren kirjoilla on kymmeniä miljoonia lukijoita ympäri maailmaa. Ymmärrän hyvin, että kaupallista hyödyntämistä halutaan kokeilla toisen kerran, tällä kertaa tv-ruudussa valkokankaan sijasta.
[i]Varjojen kaupungeista[/i] oli tarkoitus tehdä menestyvä "young adult" -elokuvasarja, joka haastaa suosiossa [i]Twilightin[/i] ja [i]Nälkäpelin[/i]. Toisen osan ([i]Tuhkakaupunki[/i]) esituotanto aloitettiin ennen [i]Luukaupungin[/i] ensi-iltaa, ja uusia näyttelijöitäkin ehdittiin kiinnittää. Mutta monien yllätykseksi Luukaupunki floppasi pahasti, mikä kaatoi koko franchisen alkuunsa. Tv-sarja tulee olemaan uusi yritys pienemmällä budjetilla.

Jostain syystä elokuva ei löytänyt yleisöään, vaikka kirjasarja on erittäin suosittu. Varjojen kaupungit epäonnistui siinä, minkä vähemmän tunnetut [i]Outolintu[/i] ja [i]Labyrintti[/i] tekivät tänä vuonna. [En tiedä, olisiko Veronica Rothin romaania edes suomennettu ilman elokuvaa.] Potentiaalia Varjojen kaupungeilla kyllä on, sillä Cassandra Claren kirjoilla on kymmeniä miljoonia lukijoita ympäri maailmaa. Ymmärrän hyvin, että kaupallista hyödyntämistä halutaan kokeilla toisen kerran, tällä kertaa tv-ruudussa valkokankaan sijasta.
Scartti
Suuri on pienen ihmisen hämmennys, kun Labyrinttia ei ole vielä ilmestynyt suomeksi. Tietääkö kukaan onko sitä tulossakaan? Hieman ohi aiheen :)
14.10.2014
Minä en ole löytänyt tietoa suomennoksesta. Mutta koska elokuva oli menestys, ja sen jatko-osa on varmistettu, saattaa ensimmäinen kirja tulla suomeksi ensi vuonna. On täysin mahdollista, että jokin kustantamo on jo hankkinut James Dashnerin trilogian käännösoikeudet. Saa nähdä, jaetaanko kolmas romaani kahdeksi elokuvaksi...
Scartti
Jussi Saa nähdä, jaetaanko kolmas romaani kahdeksi elokuvaksi...:lol:
Toivotaan kuitenkin, että voimme luottaa tähän ‘The Maze Runner’ Finale ‘The Death Cure’ Won’t Be Split Into Two Movies
[quote="Jussi" post=22267] Saa nähdä, jaetaanko kolmas romaani kahdeksi elokuvaksi...[/quote] :lol:
Toivotaan kuitenkin, että voimme luottaa tähän [url=http://www.imdb.com/news/ni57854707/]‘The Maze Runner’ Finale ‘The Death Cure’ Won’t Be Split Into Two Movies[/url]
Mab
Mun täytyy tunnustaa, että itse päädyin lukemaan ekan trilogian aika pitkälti vain nähdäkseni, että onko siinä oikeasti niin paljon yhtäläisyyksiä HP:n/Buffyn/tms. kanssa kuin mitä pahat kielet antoivat ymmärtää. Leffateattereihin en taas viitsinyt vaivautua, mutta katsastin siskoni kanssa elokuvaversion myöhemmin kirjastolainana.
En kuulu Varjojen kaupungin kohderyhmään, mutta silti pidin kirjaa ihan ookoo viihteenä. Vaikka HP-vaikutteita yms. huomasi, oli lopputulos kuitenkin sen verran omaperäinen ja hauskakin, etten näe tarpeellisena sytyttää mitään kirjarovioita.
Leffa taasen oli mielestäni huono. Alku tosin oli ihan ok, mutta hyvin pian se muuttui sekavaksi, hätäileväksi ja ylipäätään ponnettoman ja väsyneen oloiseksi. Suuri ongelma oli mielestäni Jacen ja Claryn romanssin korostaminen juonen ja maailmankuvauksen kustannuksella. Paranormaalin romantiikan faneja tämä tuskin hirveästi haittasi, mutta mulla on vähän sellainen tuntuma, että muu yleisö on alkanut jo kyllästyä kaavaan, missä tavis tyttönen saa jonkun yliluonnollisen hurmurin huomion. Tekijöiden olisi ehkä kannattanut ottaa enemmän mallia Nälkäpeleistä kuin Twilighteista.
Mä voisin siis ihan hyvin kuvitella, että toisenlaisella painotuksella tv-sarja voisi herättää enemmän kiinnostusta kuin mihin leffa kykeni. Sopivasti mainostettuna (muistaakseni leffaa mainostettiin todella vähän) moni ei-fanikin saattaisi ihan uteliaisuuttaan kurkistaa, mistä on kyse ja jäädä kenties katsomaan. Ja eihän tänä päivänä tv-sarjaksi päätymisessä ole mitään häpeää, kun Game of Thrones ja vastaavat vain porskuttavat.

Leffa taasen oli mielestäni huono. Alku tosin oli ihan ok, mutta hyvin pian se muuttui sekavaksi, hätäileväksi ja ylipäätään ponnettoman ja väsyneen oloiseksi. Suuri ongelma oli mielestäni Jacen ja Claryn romanssin korostaminen juonen ja maailmankuvauksen kustannuksella. Paranormaalin romantiikan faneja tämä tuskin hirveästi haittasi, mutta mulla on vähän sellainen tuntuma, että muu yleisö on alkanut jo kyllästyä kaavaan, missä tavis tyttönen saa jonkun yliluonnollisen hurmurin huomion. Tekijöiden olisi ehkä kannattanut ottaa enemmän mallia [i]Nälkäpeleistä[/i] kuin [i]Twilighteista[/i].

Mä voisin siis ihan hyvin kuvitella, että toisenlaisella painotuksella tv-sarja voisi herättää enemmän kiinnostusta kuin mihin leffa kykeni. Sopivasti mainostettuna (muistaakseni leffaa mainostettiin todella vähän) moni ei-fanikin saattaisi ihan uteliaisuuttaan kurkistaa, mistä on kyse ja jäädä kenties katsomaan. Ja eihän tänä päivänä tv-sarjaksi päätymisessä ole mitään häpeää, kun [i]Game of Thrones[/i] ja vastaavat vain porskuttavat.
14.10.2014
MabJa eihän tänä päivänä tv-sarjaksi päätymisessä ole mitään häpeää, kun Game of Thrones ja vastaavat vain porskuttavat.Täysin totta. Leffastudiot olivat kiinnostuneita Tulen ja jään laulusta, mutta Martin ei suostunut myymään oikeuksia, koska ei uskonut elokuvien tekevän oikeutta paksuille ja lukuisia juonilinjoja sisältäville romaaneille. Ehkä Harry Potterit Liekehtivästä pikarista lähtien olisivat toimineet paremmin tv-sarjan kausina. Kuoleman varjelukset sentään jaettiin kahdeksi filmiksi.
Ketjun aiheeseen liittyen viimeinen Varjojen kaupungit -kirja Taivaallisen tulen kaupunki ilmestyy suomeksi tammikuussa. Ainakin Adlibris väittää niin. Pituudeksi on merkitty 730 sivua.
[quote="Mab" post=22272]Ja eihän tänä päivänä tv-sarjaksi päätymisessä ole mitään häpeää, kun [i]Game of Thrones[/i] ja vastaavat vain porskuttavat.[/quote]

Täysin totta. Leffastudiot olivat kiinnostuneita [i]Tulen ja jään laulusta[/i], mutta Martin ei suostunut myymään oikeuksia, koska ei uskonut elokuvien tekevän oikeutta paksuille ja lukuisia juonilinjoja sisältäville romaaneille. Ehkä Harry Potterit [i]Liekehtivästä pikarista[/i] lähtien olisivat toimineet paremmin tv-sarjan kausina. [i]Kuoleman varjelukset[/i] sentään jaettiin kahdeksi filmiksi.

Ketjun aiheeseen liittyen viimeinen [i]Varjojen kaupungit[/i] -kirja [b]Taivaallisen tulen kaupunki[/b] ilmestyy suomeksi tammikuussa. Ainakin [url=http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9511272004]Adlibris[/url] väittää niin. Pituudeksi on merkitty 730 sivua.
31.03.2015

31.03.2015
JussiTv-sarja vahvistettiin virallisesti eilen. Sen nimenä ei ole Mortal Instruments vaan Shadowhunters. Ilmeisesti kanava ei halua, että ihmiset yhdistävät mielessään uuden sarjan flopanneeseen elokuvaan.Jussin veikkaus nimen muutoksesta on varmaan oikeilla jäljillä, leffa oli melko ala-arvoinen kirjoihin verrattuna, eikä varmasti tuonut paljoakaan lisää lukijoita tämän vuoksi :huh:
Toivonpa siis, että tv-sarjasta tulee parempi, tehtiinpä sitten millä nimellä hyvänsä! :smile:
[quote="Jussi" post=30873]Tv-sarja vahvistettiin virallisesti eilen. Sen nimenä ei ole Mortal Instruments vaan [i]Shadowhunters[/i]. Ilmeisesti kanava ei halua, että ihmiset yhdistävät mielessään uuden sarjan flopanneeseen elokuvaan.

20.04.2015
McG, joka työskentelee ahkerasti Shadowhunters - sarjan parissa jakoi twitterissä yhden nimen: DOM SHERWOOD. Perään hän kirjoitti: "I believe he will honor a great character. He earned the job w his talent." Onko tässä siis meidän Jacemme? Dom tunnetaan esim. elokuvasta Vampire Academy. Mitä olet mieltä? Onko hän hyvä Jace? Minun tekisi vähän fanityttöillä nyt! En malta odottaa seuraavia casting-uutisia!

[img]http://fangirlish.com/wp-content/uploads/2013/09/809970591.jpg[/img]
01.05.2015
Shadowhunters - sarjaan on nyt castattu Isabelle ja Simon. Isabellea näyttelee Emeraude Toubia ja Simonia Alberto Rosende.
Isabellen näyttelijä on kyllä aika nappivalinta, mut Simon ei iiihan vielä vakuuta :lol: God, mie toivon ettei tästä tehdä sellaista kliseistä seksikkäiden teininäyttelijöiden farssia.

[img]http://p1cdn02.thewrap.com/images/2015/05/alberto-emeraude.jpg[/img]
16.05.2015
Castauksia tupsahtelee Shadowhunters - sarjan tiimoilta ja alan olla vähän jo täpinöissäni ;D Tässäpä tuoreimpia:
Clary Fray - Kat McNamara
Alec Lightwood - Matthew Daddario
Luke Garroway - Isaiah Mufasa
Magnus Bane - Harry Shum Jr
Valentine - Alan Van Sprang

Clary Fray - [url=http://colossalplanet.com/wp-content/uploads/2014/05/Katherine-McNamara-03.jpg?9f9193]Kat McNamara[/url]

Alec Lightwood - [url=http://41.media.tumblr.com/915613dbac0dfcbb10b9d685dd7ab1fb/tumblr_no1tqcY5GJ1r3oy4vo1_500.jpg]Matthew Daddario[/url]

Luke Garroway - [url=http://1.bp.blogspot.com/-oxCtGJ_4FQI/VU3SivBJgaI/AAAAAAAAHv0/V_zwWXg8SNI/s1600/281x21119.jpg]Isaiah Mufasa[/url]

Magnus Bane - [url=http://i2.listal.com/image/1409363/600full-harry-shum-jr..jpg]Harry Shum Jr[/url]

Valentine - [url=https://pmcdeadline2.files.wordpress.com/2015/03/alan-van-sprang.jpg]Alan Van Sprang[/url]
29.05.2015
Mabs
Se leffa oli minulle aika kova pettymys. Sen takia on vähän alkanut innostus hiipua koko sarjaan. Tosin nyt kun tämä tv-sarjakin tulee, niin ajattelin antaa tälle toisen mahdollisuuden
Oikeastaan joskus jo mietin, että The Mortal Instrumentista olisi tullut hyvä TV-sarja :D
Noi uudet näyttelijät vaikuttaa lupaavilta. Varsinkin Dom Sherwood on just semmonen Jace niikuin olen kuvitellut.

12.06.2015
Mielenkiintoisia castauksia on kyllä tullut. Jännä, että Camille on nyt myös castattu sekä Luken työpariksi on castattu hahmo kirjan ulkopuolelta. Toivon, että sarjan muutokset ei nyt laske suosiota koska fanit on hyvin tarkkoja lemppareistaan. Mielenkiinnolla kyllä odotan sarjaa. Olen kuvia katsellut ja näyttää kyllä paremmalta kuin elokuvassa vaikka leffasta pidinkin.
Camille - Kaitlyn Leeb
Raphael - David Castro
Jocelyn - Maxim Roy
Hodge - Jon Cor
Tässäpä kuva Isabellesta, Jacesta ja Alecista:

Camille - [url=http://rivista-cdn.postcity.com/images/cache/cache_4/cache_7/cache_e/COVER-Kaitlyn-78f16e74.jpeg?ver=1424805006&aspectratio=1.437125748503]Kaitlyn Leeb[/url]

Captain Vargas - [url=http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg0OTg1Nzk5NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTIwNjE2Mg@@._V1_SX640_SY720_.jpg]Lisa Marcos[/url]

Raphael - [url=http://tvbythenumbers.zap2it.com/wp-content/uploads/2015/06/MV5BNTQ3NjIwOTAwNl5BMl5BanBnXkFtZTgwMzA0NjkzMTE@._V1_SX214_CR00214317_AL_.jpg]David Castro[/url]

Jocelyn - [url=http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE1MzI2MTA1OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDQwNTE5OQ@@._V1_.jpg]Maxim Roy[/url]

Hodge - [url=http://www.joncorofficial.com/Joncor/wp-content/uploads/2012/11/JonCor_Slide05.jpg]Jon Cor[/url]

[img]https://pbs.twimg.com/media/CHKR90eU0AASJfD.jpg[/img]
Ensimmäinen traileri:
Lopussa nähtävän logon perusteella tv-sarjan virallinen nimi on "Shadowhunters: The Mortal Instruments". Hyvä, että kirjasarjan nimi on kuitenkin pidetty mukana alaotsikkona. Viime keväänä muuten kerrottiin, että Cassandra Claren romaaneja on myyty maailmanlaajuisesti hurjat 35 miljoonaa kappaletta.
Minä luin tällä viikolla loppuun Luukaupungin ja katsoin eilen elokuvasovituksen. Kirja oli odottamaani parempi - uskalsin antaa kolme tähteä tietokannassa. Aion lukea myös Tuhkakaupungin. Mutta filmi on surkea, enkä yhtään ihmettele totaalista floppaamista. Voin allekirjoittaa, mitä Mab sanoi aiemmin ketjussa.
Alkupuolella leffa oli ihan katsottava, mutta sitten kun Clary lähti viemään löydettyä Muutoksen maljaa Hodgelle, taso romahti täysin. Lopputaisteluissa en edes jaksanut keskittyä siihen, mitä ruudulla tapahtui, vaan mielessä pyöri muut asiat. En ymmärrä, miksi tarina piti muuttaa aivan toiseksi kuin kirjassa, eivätkä hahmotkaan olleet samanlaisia. Mabin tapaan jäin kaipaamaan maailmankuvausta. Esimerkiksi sitä ei elokuvassa mainittu ollenkaan, että varjonmetsästäjillä on oma valtio Euroopassa. Silti jokainen metsästäjä puhui englantia brittiaksentilla.
Ensimmäinen Twilight, Nälkäpeli, Outolintu ja Labyrintti olivat kaikki leffasovituksena hyvin uskollisia alkuteokselle. Ehkä siksi jokainen myös menestyi lippuluukuilla. En sitten tiedä, miksi Varjojen kaupunkien tekijät päättivät muokata merkittävästi ensimmäisen (ja ainoaksi jääneen) filmin juonta, ja vielä reilusti huonompaan suuntaan. Kiinnostaa nähdä, miten tv-sarja onnistuu. Ollaanko uskollisempia kirjan tyylille, juonelle ja hahmoille? Laukovatko henkilöt nyt jatkuvasti sarkastisia kommentteja, ja muistuttaako sarjan Jace käytökseltään enemmän esikuvaansa?
Ensimmäinen traileri:

Minä luin tällä viikolla loppuun [i]Luukaupungin[/i] ja katsoin eilen elokuvasovituksen. Kirja oli odottamaani parempi - uskalsin antaa kolme tähteä tietokannassa. Aion lukea myös [i]Tuhkakaupungin[/i]. Mutta filmi on surkea, enkä yhtään ihmettele totaalista floppaamista. Voin allekirjoittaa, mitä Mab sanoi aiemmin ketjussa.

Ensimmäinen [i]Twilight, Nälkäpeli, Outolintu[/i] ja [i]Labyrintti[/i] olivat kaikki leffasovituksena hyvin uskollisia alkuteokselle. Ehkä siksi jokainen myös menestyi lippuluukuilla. En sitten tiedä, miksi [i]Varjojen kaupunkien[/i] tekijät päättivät muokata merkittävästi ensimmäisen (ja ainoaksi jääneen) filmin juonta, ja vielä reilusti huonompaan suuntaan. Kiinnostaa nähdä, miten tv-sarja onnistuu. Ollaanko uskollisempia kirjan tyylille, juonelle ja hahmoille? Laukovatko henkilöt nyt jatkuvasti sarkastisia kommentteja, ja muistuttaako sarjan Jace käytökseltään enemmän esikuvaansa?
“Shadowhunters” FULL LENGTH TRAILER #1
Trailerin perusteella Clary ei vakuuta. Jace on huomattavasti söpömpi kuin elokuvassa, ja sehän toki on tärkeintä :lol:
“Shadowhunters” FULL LENGTH TRAILER #1
09.10.2015
Kiitos videosta! Edelliseen viestiin upottamani olikin vain promo-teaseri, jossa esitellään päähenkilöt. Tämä on jo oikea traileri, jossa näkee pätkiä sarjasta. Videon laatu on kyllä makuuni liian heikko, alapuolella sama traileri teräväpiirtona:
Trailerista näkee, että juoneen on tehty muutoksia. Mutta ne eivät häiritse minua, jos tv-sarja on muuten hyvä ja tavoittaa kirjan hengen. Elokuvassa minua haittasi vahvasti se, että muutokset olivat vain huonompaan suuntaan.

Muokannut Jussi (10.10.2015)
09.10.2015
Tunnen itseni Harvey "Two Face" Dentiksi näiden trailerien perusteella...
"We are two minds about this..." :huh:
Rakastan Claren kirjasarjaa ja siksi leffa oli melkoinen pettymys. Nyt olen odotellut ja seuraillut tämän sarjan valmistumista jokseenkin peloissani. Nämä trailerit eivät nyt vielä vakuuta meikäläistä. Jace ja Clary eivät tunnu omilta ainakaan vielä, mutta ainakin Magnuksessa on potentiaalia!
Odotellaan, kuulostellaan...
Tunnen itseni Harvey "Two Face" Dentiksi näiden trailerien perusteella...

- Keskustelut
- Teatteri
- The Mortal Instruments kirjasarja tv-sarjaksi!