Kirjaudu Rekisteröidy

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut

Luo tunnus

(*) kentät ovat pakollisia.
Nimimerkki *
Käyttäjätunnus *
Salasana *
Vahvista salasana *
Email *
Vahvista email *

Luciferin oppipojat

Luciferin oppipojat /library_link/images/books/7864.jpg
Keskiarvo 3.93

Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10


Arvosanoja (7)
Kirjahyllytilastot

Luciferin oppipojat


Julkaistu: elokuu 4, 2016 (WSOY)

Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi
Avainsanat: kotimainen

Kansi: Mika Wist. Sidottu, kansipaperi.

Avaruusaluksessa vihamiehet on helppo pitää lähellä.

Luciferin oppipojat on kova, yllättävä ja korulauseita kaihtava tieteisromaani uskosta, petturuudesta ja ihmisyydestä. Kiinnittäkää turvavyönne, valmistautukaa lähtökiihdytykseen sinne, mistä ei ole paluuta.

Olemme syvällä 2100-luvulla, kun kapteeni Gabriel Bonhomme XIV saa tärkeän tehtävän. Hänen on miehistöineen – kuusi ihmistä, kaksitoista nukkuvaa kyborgia – lennettävä Olympoksen planeetalle tukahduttamaan kyborgien kapina. Sen pitäisi olla rutiinikeikka, mutta avaruudessa ei sellaisia ole. Heti aluksi alus saa salaperäisen viestin, joka varoittaa miehistöön piiloutuneesta luopiosta. Inventaariossa miehistö löytää varastosta ylimääräisiä aseita ja pelastuskapseleita. Miksi ruokaa kuluu enemmän kuin kuusi miehistön jäsentä syö?

Eikä Bonhomme itsekään ole ihan tavallinen avaruuden kiertolainen. Maan päällä hänet tunnetaan miehenä, joka tappoi Jumalan. Hänen omat poikansa ovat kohdanneet loppunsa avaruuden kylmässä sylissä. Pian Bonhommelle selviää, että Olympoksella ratkeavat sekä hänen oman menneisyytensä salaisuudet että koko ihmiskunnan tulevaisuus.

Muokannut Jussi (10.08.2016)
Tietoa kirjailijasta :: Juha-Pekka Koskinen
Juha-Pekka Koskinen

Juha-Pekka Koskinen (s. 1968) on hämeenlinnalainen kirjailija. Hänen  esikoisromaaninsa Ristin ja raudan tie ilmestyi vuonna 2004. Historiallisten romaanien lisäksi hän on kirjoittanut runsaasti novelleja, joista useita on ilmestynyt science fiction- ja fantasialehdissä.

Koskinen on syntynyt Kemijärvellä. Hän valmistui Helsingin yliopistosta filosofian maisteriksi vuonna 1995. Koskinen on naimisissa ja hänellä on kolme ... (lisää kirjailijasivuilla)

Muita kirjoja joista saatat pitää
Incal: Edeltävien aikojen kirjatJekyll ja Hyde ja muita kertomuksiaE.T. – Muukalainen avaruudestaV niin kuin verikostoTripodien aika
Paikalla 4 jäsentä ja 65 vierailijaa:
Echramath, sinidean, Darkki, Dyn
Uusin jäsen: Sonja__Sofa
Jäseniä yhteensä: 6295